HABER Toyota Supra'ya 4 silindirli motor seçeneği mi geliyor?

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Hakkındaki söylentiler ve iddiaları ile gündemden bir türlü düşmeyen yeni Toyota Supra’nın tanıtımına artık sayılı günler kaldı. En son Goodwood Hız Festivali’nde karşımıza çıkan otomobilin daha küçük bir motor seçeneği ile gelebileceği söyleniyor.

Toyota Supra, 4 silindirli seçeneği ile daha eğlenceli olacak!

Şubat ayında motor detayları belli olan yeni Supra’nın 335 beygir güç üreten 3.0 litrelik V6 motor ile geleceği söyleniyordu. Aracın 8 ileri otomatik şanzımanını üretecek olan ZF’nin dökümanları aracılığıyla elde edilen bilgiler, daha ekonomik bir motorun kullanıcıları beklediğini gösteriyor. Dökümanlara göre, 2.0 litre hacminde ve dört silindirli bir motor aracın giriş versiyonunu oluşturacak. 262 beygir güce sahip motor, tıpkı diğer seçenek gibi BMW üretimi olacak.

Yeni Toyota Supra’nın baş mühendisi Tetsuya Tada, Goodwood’da iddiaları doğrular nitelikte bir açıklama yaptı. Supra’nın dört silindirli bir versiyonunun olacağını doğrulayan Tada, bunun daha iyi ağırlık dağılımı sağlayabileceğini söylüyor. Önceki raporlara göre yeni Supra, yüzde 50/50 ağırlık dağılımına sahip olacak.

A90 kod adıyla ilk kez Goodwood Hız Festivali’nde görünen yeni Supra, yüksek ihtimalle Ekim ayındaki Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

1 arasında 12













Read the whole post here.
 

2jzihtiyar

Reis
Beta Programı
23 Şub 2018
3,061
6,938
5,020
github.com
Marka
BMW
Bu otomobil daha çok satış politikası olarak supra ismini kullanan Toyota'nın ürettiği Coupe bir otomobil gibi geliyor artık. Mitsubishi'nin Eclipse Cross'u gibi
 

ali_tremonti

Panpa
8 Eyl 2016
1,610
1,940
2,570
26
neden bukadar stres yapıyonuz yaa :D sıkmayın canınızı piyasaya çıksın en fazla iki ay sonra ya rusyada yada amerikada biri yapıştırır buna 2jz yi
 
  • Beğeni
Tepkiler: yaso ve fksarall
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım