HABER Lastik Basıncı Neden Önemlidir ? | VLOG

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Lastik basıncı ile merak ettikleriniz videomuzda !​

Lastik basıncının ne kadar önemli olduğunu sürekli duyuyorsunuz. Bu sefer söylemek yerine uygulamalı olarak gösterdik ve iki senedir kullanmış olduğum Goodyear Vector 4 seaons Gen2 lastikleri ile hem güvenli döndük hem de basınçları düşürüp spin attık!​

– Siz lastik basınçlarınızı düzenli kontrol ediyor musunuz?​

Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!​

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​

Read the whole post here.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: Q7X5 ve alfhonso

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,107
45,655
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
@sinan Lastik basıncı ile ilgili yaptığınız test gayet bilgilendirici olmuş çok teşekkürler. Ufak bir sorum olacak. Benzinliklerde ki basınç ölçerlerin çoğu ayarsız oluyor. Yaz - kış geçişlerinde zaten tüm ayarları bozuluyor. Uzun yola çıktığımızda zaten soğuk lastikle basınç ölçme, ayarlama mümkün olmuyor.

O sebeple videoda gördüğüm, kaliteli ürün dediğin basınç ölçer cihazın marka modeli nedir acaba söyleyebilir misin ? Bir de bu alet sadece basınç mı ölçüyor yoksa şişirme işlevi de yapabiliyor mu ? Şimdiden teşekkür ettim.
 

g.c.

Gökhan
Panpa
27 Eki 2016
1,528
2,698
3,570
Aydın
Marka
Mitsubishi
Bi fark bekliyordum ama bu kadar da beklemiyordum, ellerine sağlık, birde yüksek lastik basıncıyla çekseymişsin :)

Ben de normalden yüksek olan basınçta vereceği tepkiyi görmek isterdim.
Uzun yola çıkacağım zaman araç kapısından yazılandan 1 psı yüksek basınçla çıkıyorum. Ancak benzinliklerin basınç ölçerleri ne kadar doğruysa artık..
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım