HABER BMW bu kez de akıllı saat işine giriyor!

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
BMW bu kez de akıllı saat işine giriyor!

Varlığı BMW ve Fossil Group tarafından henüz doğrulanan saat hakkında şimdilik çok şey bilmiyoruz. Tasarımı ve teknik özellikleri bilinmeyen cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği de belli değil.

Fossil Group’un Diesel, Emporio Armiani, Kate Spade ve Michael Kors gibi lisanslı markalar için saatler ürettiğini biliyoruz. Bu yeni ortaklıkla birlikte Fossil, zaten geniş olan marka listesine bir yenisini eklemiş olacak.

Fossil Group yönetim kurulu başkanı ve CEO’su Kosta Kartsotis, yaptığı bir açıklamada “BMW, dünyadaki en ikonik markalardan bir tanesi,” dedi ve ekledi; “tasarım uzmanlığınızı ve akılı saat yeteneklerinizi dünyanın dört bir yanındaki BMW meraklılarına ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz”.

Saatlerin ne zaman geleceği bilinmiyor ancak ortaklığın 2023’e dek süreceği açıklandı. Bu yüzden önümüzdeki dört sene içinde farklı nesillerde akıllı saatler görebiliriz.

Not: Görsel temsilidir

Read the whole post here.
 

inzfatih

Fatih
Panpa
16 Eyl 2016
2,058
4,333
4,220
varsova
Marka
Porsche
Fossil premium bir marka degildi, Tag Heuer ile falan anlassalardi.. ICE watchlar gibi olacak, kalite duskunu olan kimse almayacak :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

by

Reis
17 Kas 2016
3,737
7,355
5,020
İstanbul
Marka
Peugeot
Fossil premium bir marka degildi, Tag Heuer ile falan anlassalardi.. ICE watchlar gibi olacak, kalite duskunu olan kimse almayacak :)

Ben de ilk etapta oyle dusundum de bunu arac ici saat gibi dusunmemek lazim. Mercedes IWC kullaniyor ama sonucta aracin icinde kullaniyor. Akilli saat icin Fossil gayet uygun bir secim bence. Fason uretim isinde gayet basarililar, tasarimlari gayet hos. Tag Heuer ile anlasma saglasalar ulasilabilirligi pek mumkun olmaz. Misal 7 serisine binecek adamlarin cogunun akilli saatle falan isi olmaz, bu saati kullanan daha alt segment kullanicilari olacaktir.
 

spartacus

Elit Apaçi
22 Tem 2018
291
483
945
Marka
Alfa Romeo
ben sporda kullanmak dışında şahsen akıllı saatleri beğenmiyorum. örneğin bir iwatch yerine alacağınız markalı iyi bir saatin daha elit duracağı düşüncesindeyim.
 
  • Beğeni
Tepkiler: inzfatih
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım