HABER Makyajlı Hyundai Elantra, farklı ve yeni tasarımıyla duyuruldu

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
C sınıfının güçlü sedan temsilcilerinden Hyundai Elantra, makyajlı yüzüyle resmen duyuruldu. Ağır makyaj operasyonunun ardından ciddi şekilde değişen yeni Elantra ile ilgili tüm detaylar haberimizde!

Hyundai Elantra, ağır makyajın ardından şimdi bambaşka!

Dış mekan tasarımında makyajdan öte bir yenilik yaşayan yeni Elantra, tamamen yeni ön ve arka yüze kavuşmuş. Ön yüzünde daha sivri bir tasarım dili kullanan otomobil; yeni kaput, tampon ve LED farlar ile üçgen formu ön plana çıkarmış. Ayrıca arka bölümde de yenilenen LED stop grubu, bagaj kapağı ve plakanın eklendiği tampon dikkatlerden kaçmıyor.

Aracın iç mekanında ise dışarıdaki kadar agresif yenilikler göremiyoruz. Üç kollu yeni direksiyon simidi eskisine göre çok daha sportif gözükürken, 5 inçlik bilgi-eğlence sistemi de AVN 5.0 ile güncellenmiş. Yeni gösterge paneli, sekiz hoparlörlü Infinity ses sistemi ile kablosuz şarj pedi makyajlı aracın diğer yenilikleri arasında yer alıyor.

Hyundai Elantra’nın motor seçeneklerinde ise herhangi bir güncelleme bulunmuyor. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak 2019 model Elantra’nın fiyatı ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

1 arasında 16

















Read the whole post here.
 

by

Reis
17 Kas 2016
3,737
7,355
5,020
İstanbul
Marka
Peugeot
Farları Lexus LFA'dan çarpıp biraz uzattık mı bu iş tamamdır
Tipik Koreli zihniyeti, çalsın çırpsın biraz değiştirsin ama özgün bir şey üretmesin.
 
Son düzenleme:

Ormanci

Elit Apaçi
10 Eki 2016
80
41
970
42
İstanbul
Hyundai niyeysa tasarımlarda komik derecede "esinlenme" yapıyor. Kia'da daha kendine güveni tam oysa ki. Dıştan hadi güzel de, içeride niye direk Seat Leon yapmışlar? :) Vites ve etrafındaki düğmeler de VW grubundan (ç)alma resmen.
 

onur93eraa

Asfalt Kurutucu
9 Eyl 2016
1
0
535
Arac guzelde agir vergilerden yuzunden kac kisi bu araci alabilir ki ve bunca para verdikten sonra 2019 model ford focus alinir
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,998
7
51,297
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Sonunda Hyundai de diğer üreticilerin yanlışına katıldı. Ön tarafta orta konsolu gereksiz seviyede geniş tasarlayarak oturma alanlarını daralttılar. Yıllardan beri gelen "geniş, ferah araba" imajını böyle böyle bitiriyorlar. Ama artık tasarım çalıntısını güzel yapıyorlar, Çin arabaları gibi değil.
Hyundai niyeysa tasarımlarda komik derecede "esinlenme" yapıyor. Kia'da daha kendine güveni tam oysa ki. Dıştan hadi güzel de, içeride niye direk Seat Leon yapmışlar? :) Vites ve etrafındaki düğmeler de VW grubundan (ç)alma resmen.
Leon'dan alıntı uzun zaman önce yapılmıştı zaten. =) Şimdi yine havalandırma ızgaralarını garip garip kromajla üsleyerek bir derece özelleştirmeye çalışmışlar, buna da şükür :D
 
  • Beğeni
Tepkiler: by
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım