Offroad 5. Ayak / Denizli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emert20

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
2,449
6,787
4,270
26
Denizli
Marka
Fiat
Denizli Doğa Sporları ve 4×4 Offroad Spor Kulübü (DENDOFF) Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 5. ayak yarışını 29-30 Eylül tarihleri arasında Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde gerçekleştirecek. İki günlük yarış boyunca 7 etap geçilecek.

2018 Sezonunun En Yüksek Katılımı
Merkezefendi Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilecek yarış için kayıt rekoru kırıldı. Türkiye Offroad Şampiyonası 5. Ayak Merkezefendi Yarışına Türkiye’nin farklı illerinden 28 ekip kayıt yaptırdı. Kayıtlarda çoğunluğu 12 ekip ile S4 sınıfı oluşturuyor. S3 sınıfında 8, S2 ve S1’de ise 4’er kayıt bulunuyor.

Mahalli Statüden Ulusal Şampiyonaya
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun büyük desteğiyle mahalli statüdeki Merkezefendi yarışı ulusal şampiyona takvimine girdi. Türkiye’nin önemli Offroad parkurlarından biri olarak anılan Merkezefendi Offroad parkuru 2017’de ev sahipliği yaptığı mahalli of-road yarışı ile adından sıkça söz ettirmişti. DENDOFF’un başarılı organizasyonu ile mahalli statüdeki yarış ulusal şampiyona yarışı haline geldi.

Şampiyonanın En Kompakt Yarışı
Servis alanı ve etapların birbirine olan yakınlığı ile Merkezefendi Offroad Yarışı, şampiyonanın en kompakt yarışı olmaya da aday. Hem orman etabının hem de seyirci etabını servis alanına yakın olması hem yarışmacılar hem de seyirciler için büyük avantaj sunuyor.

Bitime 3 Yarış Kala Puan Durumu Kızışıyor
Merkezefendi Offroad Yarışı şampiyonanın kırılma noktalarından biri olacak. Şampiyonanın sondan 3. yarışı olması sebebiyle şampiyonun belirlenmesinde büyük bir rol oynayacak yarış; rekor katılımla sezonun en yüksek ilgiyi gören yarışı olacak.

İki günlük Offroad heyecanı
29 Eylül Cumartesi günü saat 12:30’da başlayacak olan yarışın ilk gününde Ömer Halisdemir’in adını taşıyan orman etabı 4 defa geçilecek. Yarışmacılar mücadelenin ilk gününde 46,0 km’si özel etap olmak üzere toplamda 49,1 km yol kat edecek.

Yarışmanın ikinci günü 30 Eylül Pazar günü Merkezefendi etabıyla başlayacak. İlk aracın 11:30’da start alacağı seyirci etabı üç kez geçilecek. Göveçlik-Yeşilyayla Yolu üzerinde 3. km’de bulunan etap bu yıl da seyircilerin favorisi olacak. 5.4 km’lik Merkezefendi seyirci etabı 3 defa geçildikten sonra 16:30’da yarışmanın ödül töreni yapılacak.

Kaynak: http://www.tosfed.org.tr/denizli-ilk-ulusal-sinava-hazir/

Haftasonu bende bu etkinliğe katılacağım. Daha önceki seneler de katılmamıştım. Yaşanan atmosferi fotoğraflarla buraya aktarmaya çalışırım.
 

emert20

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
2,449
6,787
4,270
26
Denizli
Marka
Fiat
Yarış başladı. Baya da geniş alanı görebildiğim güzel bir yer buldum. Ses ve görüntü olarak tatmin edici :)
MDrELM.jpg

Wrc'den daha tozlu ama sanki:D
 

kenblock

Panpa
Beta Programı
24 Ocak 2017
5,267
1
9,392
4,970
kocaeli
Palio ve 156 jipleri kıskanmış :D

Off-road yarışları bende izlemek isterim ama araçlara acırım ve içim gider diye izleyemiyorum :D

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğeni
Tepkiler: emert20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım