HABER Clio Hybirt tamamen yerli üretim olacak

ferfurkan

Furkan Ceylan
Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
150
30
995
Otomotiv sektörü yılın son çeyreğine daralmayla girse de Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın duyurduğu ÖTV indirimi sektörde sevinçle karşılandı. Otomotivin Türkiye’nin lokomotif sektörü olduğunu belirten Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş zor günleri geride bıraktıklarını belirtirken, özellikle yıl sonuna doğru yapılan bu indirimin hem sektöre hem de firmaların yapacağı kampanyalarla tüketiciye rahat nefes aldıracağını açıkladı.

Bursa fabrikasını genişletmek için 15 Milyon Euro yatırım yapacağını açıklayan Renault, Türkiye’nin ilk alüminyum motor bloğu fabrikasını kurmak için start verdi. 2020 yılında tamamlanması beklenen tesiste dünyanın ilk hibrit Clio’ları üretilecek.

Berk Çağdaş, “Önümüzdeki yıl itibari ile Renault markası olarak yeni fabrikada, yeni Clio’nun üretimine başlayıp lansmanını yapacağız.” dedi Haziran ayında ise yeni Kadjar’ın üretimine başlanılması bekleniyor. Çağdaş, sonrasında ise yeni şasiye sahip Captur’un üretime başlayacağını belirtti.

Read the whole post here.
 
Son düzenleme:

MehmetP55

Profesör
3 Kas 2018
707
559
1,220
Hybrid Clio değil de Elektrikli Clio lazım bize hele elektrikli kadjar yada Qashqai olsa :)
 

MehmetP55

Profesör
3 Kas 2018
707
559
1,220
Siz yazdıktan sonra araştırdım yeni tanıtılmış 40kw batarya zoe bence güzel hamle. Lakin bir tık daha geniş ve teknolojik bir model istiyorum zoe çok eski duruyor inşallah onu da düzeltiler. Euro yüksek olmaz 100.000tl yi geçmeyen bir fiyatla gelir ve teknoloji konusunda da üstüne koyarlarsa yani iyice gelişirse alırım benzin den de kurtulurum
 
Son düzenleme:

MehmetP55

Profesör
3 Kas 2018
707
559
1,220
Bu arada siz 400km Menzilli demişsiniz lakin zoe 200 km gerçek kullanım menzili ne sahip maalesef
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım