HABER 2020 BMW M8 Competition ortaya çıktı!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
BMW, bu yıl duyurduğu yeni 8 Serisi ile dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Serinin en güçlü üyesi olan BMW M8 Competition ise uzun süren geliştirme çalışmalarının ardından yollara inmeye hazır görünüyor!

BMW M8 Competition, 617 beygir güç ile yollara iniyor!

Bavyeralı üreticiye ait bir atölyede görüntülenen M8 Competition, yaklaşık 1 yıllık geliştirme sürecinin ardından kamuflajsız olarak ortaya çıktı. Mat lacivert rengiyle oldukça şık gözüken otomobil, parlak siyah detaylarıyla da sportif hatlarını belirginleştiriyor. Karbon fiber parçalarla donatılan tamponlar, tavan, ayna kapakları, spoyler ve difüzörün yanı sıra dört uçlu egzoz sistemi de dikkat çekiyor.

BMW M8 Competition’ın iç mekanında ise standart versiyona göre ufak dokunuşlar göze çarpıyor. M Performance logosu eklenen spor direksiyon ve vites topuzunun yanı sıra pek çok noktada karbon fiber görünümlü kaplama kullanılmış.

Kaputunun altında ana modeldeki 4.4 litrelik V8 motoru muhafaza eden M8 Competition, 625 beygir güç ve 750 Nm tork sunuyor. Bu da M850i xDrive’a göre yaklaşık 200 beygirlik kazanç sağlandığı anlamına geliyor. Aktarma tarafında da 8 ileri otomatik şanzımanı koruyan modelin 0’dan 100 kilometre hıza 3.3 saniyede çıktığı belirtiliyor. Son olarak 8 Serisi’nin en güçlü sürümünü muhtemelen Cenevre Otomobil Fuarı’nda görebileceğimizi belirtelim.

1 arasında 9










Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım