HABER Alman Polisi'nin tercihi Ford Mustang oldu

aliserdar

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
143
104
1,085
28
Alman Polisi‘nin yeni oyuncağı ile tanışın: Ford Mustang V8 GT! Ancak otomobilin görevi Autobahn’da hız limitlerini aşan kişileri kovalamaktan çok “Tune it! Safe!” isimli güvenli modifikasyonları ön plana çıkartmak.

Yerel olarak Ford marka otomobillerin modifikasyonları ile ilgilenen Wolf Racing tarafından hazırlanan araçta özel olarak geliştirilmiş 20 inçlik jantlar ve onları çevreleyen Hankook lastikler bulunmakta. Jantlar dışında otomobilde coilover süspansiyonlar, aracın tümüne uygulanmış olan gövde kiti, büyük bir kanat ve spor egzoz sistemi kullanılmış.

5.0 litrelik V8 motorun gücü ise 421 hp‘den 455 hp‘ye çıkarılmış. Güçte yaşanan değişim ile beraber otomobilin 0-100’ü 4.3 saniyeye gerilerken son hızı 268 km/h’ye çıkmış.

Performansının yanı sıra gerçek bir polis otomobili olduğu için polis çıkartmaları, Hella tarafından üretilmiş mavi ışıklar ve sirenler ile dış görünüm tamamlanmış. Camlar ise patlamalarının önüne geçmek için koruyucu film ile kaplanmış.

TUNE IT! SAFE! kampanyasının amacı ise motorlu taşıt kanunlarına uygun bir şekilde de modifikasyon işlemlerinin yapılabildiğini görmek ve bu konuda insanları teşvik etmek. Essen Otomobil Fuarı’nda tanıtımı yapılan otomobil birçok parça üreticisi tarafından da destek görmüştü.

Önceki yıllarda ise bu kampanya için kullanılan otomobillerin listesi; C7 Corvette, AC Schnitzer BMW 4 Serisi, Brabus Mercedes A-Serisi, Abt Audi R8 ve elektrikli bir Mini.

Önümüzdeki 12 ay boyunca görevde kalacak olan Mustang, yürütülen bu kampanyanın daha çok ilgi görmesini sağlayacak.



1 arasında 11












Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 

ModaleTurk

Profesör
9 Eyl 2016
207
131
1,085
Başlığı okuyunca neredeyse kriz geçiriyordum. Alman polisinin tercihi falan değil.

"Tune it safe" isimli inisiyatif her yıl bir tane sportif aracı polis aracı haline getiriyor.

Oh be, yüreğime su serpildi aslı astarını öğrenince...
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım