HABER Makyajlı Opel Astra test edilirken görüntülendi

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Opel Astra K, yer aldığı C-hatchback sınıfında 2015 yılından beri başarılı bir görüntü çiziyor. Yakın dönemde makyajlanacak olan Alman model, test edilirken objektiflere yakalandı.

Opel Astra, yeni yıl için makyaj operasyonuna hazır!

Testleri süren makyajlı Astra, mevcut modele göre önemli farklılıklar içermiyor. İlk olarak Insignia’da gördüğümüz yeni ön yüzün kullanılacağı araçta ızgara, LED far ve tampon grubu yenileniyor. Arka kısmındaki LED stop lambalarının da yeni bir grafiğe kavuşacağı araçta başka önemli bir yenilik göze çarpmıyor. İç mekanda ise yeni bir bilgi-eğlence sistemi ihtimaller arasında yer alıyor.



Makyaj operasyonu ile beraber Opel Astra K’daki en büyük yeniliğin motor kısmında olacağı tahmin ediliyor. General Motors’un geliştirdiği mevcut motorlar yerine artık PSA üretimi yeni nesil motorların kullanılması bekleniyor. Bu motorlar ise 130 beygir gücündeki 1.2 PureTech benzinli ve 1.5 BlueHDi dizel olarak sıralanıyor.

Astra K, alacağı makyaj ile beraber 2021 yılına kadar güncel kalmaya devam edecek. Bu tarihten sonra ise yollarda EMP2 platformu üzerine geliştirilecek yeni Astra L’yi göreceğiz. Son olarak Frankfurt Otomobil Fuarı’nı pas geçen Opel’in makyajlı modelini önümüzdeki aylarda duyuracağını belirtelim.

1 arasında 7








Read the whole post here.
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,191
45,762
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Astra'nın güncel kasasını seviyorum ama 1.2 puretech motor + emp2 platform + 8 ileri aisin şanzman ile çok daha alınası bir araç haline gelebilir yeni kasayla. Şimdiden merak ediyorum açıkçası.
 
  • Beğeni
Tepkiler: yaso ve Samed M.

Akın

Panpa
Beta Programı
9 Eyl 2016
3,362
7,201
4,970
İstanbul-Tunceli
Marka
Yok
Makyajlı kasada görünüm olarak vag gruplarındaki gibi pek bir değişim yok ama konfor gibi unsurlar da belki bir geliştirme vardır. Sedan kasa çıkacak mı? Aslında ülkemiz için en önemlisi de o. çıkmayacaksa biz de yine Astra K pek fazla satmaz.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım