emre344 Elit Apaçi 110 Marka BMW 14 Nis 2019 #1 merhaba arkadaşlar, mini cooper 2012 model aracımın sunroofunu açtıktan sonra yukarı doğru çıkan perdesinde yırtık var nasıl tamir ettirebilirim fikriniz var mı?
merhaba arkadaşlar, mini cooper 2012 model aracımın sunroofunu açtıktan sonra yukarı doğru çıkan perdesinde yırtık var nasıl tamir ettirebilirim fikriniz var mı?
R RYAN7R Özg Panpa 4,160 30 Marka Yok 14 Nis 2019 #2 Valla sunroofcuya gidicen tamir edecek, ne diyeceğimi bilemedim Tepkiler: Diaspolis ve emre344
emre344 Elit Apaçi 110 Marka BMW 14 Nis 2019 #3 onlarda perde bulunur mu acaba orası için? yoksa komple kesip atsam mı diyorum o sineklik gibi şeyi
fksarall Panpa 1,548 Marka BMW 15 Nis 2019 #4 emre344' Alıntı: onlarda perde bulunur mu acaba orası için? yoksa komple kesip atsam mı diyorum o sineklik gibi şeyi Genişletmek için tıkla ... Çok ses ve rüzgar yapar arabanın içinde eğer keserseniz. Tepkiler: emre344
emre344' Alıntı: onlarda perde bulunur mu acaba orası için? yoksa komple kesip atsam mı diyorum o sineklik gibi şeyi Genişletmek için tıkla ... Çok ses ve rüzgar yapar arabanın içinde eğer keserseniz.
emre344 Elit Apaçi 110 Marka BMW 15 Nis 2019 #5 fksarall' Alıntı: Çok ses ve rüzgar yapar arabanın içinde eğer keserseniz. Genişletmek için tıkla ... Yeniletmeye çalışıcam bu hafta bakalım
fksarall' Alıntı: Çok ses ve rüzgar yapar arabanın içinde eğer keserseniz. Genişletmek için tıkla ... Yeniletmeye çalışıcam bu hafta bakalım