2016 - B8 - 2.0tsi - 4motion - 280hp
Aracı alalı 2 ay oldu . 2016 model 70.000km’de. Bildiğim kadarıyla Türkiye’de 12 adet özel sipariş var. 280hp / 350nm tork . En ilgi çekici olanı Launch control olması
Bence Türkiye’de ki en sleeper araç heryerde 1.6 Tdi mevcut çünkü ve çok satan bir araç malumunuz. Adaptif cruise , çarpişma önleyici , R koltuk , R direksiyon , dynadio ses sistemi , Elektrikci bağaj kapağı , elektrikli perdeler mevcut . Ben daha dolusunu görmedim henüz. Aracın hiç test videosunu izleyemedim , ne Türkiye’de ne başka ülkelerde . Birkaç adet Launch videosu var. Beraber bir test videosu çekmek isterim .

Aracı alalı 2 ay oldu . 2016 model 70.000km’de. Bildiğim kadarıyla Türkiye’de 12 adet özel sipariş var. 280hp / 350nm tork . En ilgi çekici olanı Launch control olması
Maşallah, çok güzel bir araç, iyi günlerde bininiz, karda aracı çıkarmayı seviyorsunuz anlaşılan, biraz tur attıktan sonra aracın alt takımlarına bir su tutarsanız yoldaki tuzlar aracı korozyona uğratmaz, siz zaten biliyorsunuzdur ama olsun yine de söyleyeyim istedim.