Berkin
Beğeni puanı
15,290

Katılım
Son görülme

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Articles Hakkında

  • Merhaba dün açtığım konuyu hala göremiyorum ne yapmalıyım?
    Berkin
    Berkin
    Açtığınız konuyu göremiyorum ama?
    V
    vestelink
    valla hocam size yazdığımda 2 tane konu oluşturmuştum eğer silinmediyse görmeniz gerekiyor :) birde mesajlarım hala denetimde gözüküyor siz onaylana kadar bundan nasıl kurtulabilir ne yapmam gerekiyor? https://otopark.com/forum/threads/chevrolet-cruze-alinir-mi.13444/ yeni konu oluşturdum lütfen onaylar mısınız??
    Berkin
    Berkin
    Hocam bu seferlik ayıp olmasın diye onayladım ancak Genel Sohbet bölümünde açtım. Halen bölüm kurallarına uygun değildi. Öte yandan lütfen kayıt olduğunuzda sistem tarafından size gönderilen otomatik özel mesajda yer alan içerikleri okuyun. Orada mesaj denetiminden ne zaman çıkabileceğiniz belirtiliyor.
    Merhaba

    Aşağıdaki konu başlığında kısa süre içinde anket içeriğini değiştiremez hale geldi. Ufak bir düzenleme yapacağım. Yardımını rica ederim.

    mtb_rider
    mtb_rider
    Şimdi kontrol ettim. Düzenlenemiyor hala.
    Berkin
    Berkin
    Anladım, maalesef forum yazılımının müdahale edemediğimiz böyle saçma limitasyonları olabiliyor. Dilerseniz bana özel mesaj atın, anketi dilediğiniz gibi değiştirelim.
    mtb_rider
    mtb_rider
    Özel mesaj atabilme yetkim yok :)
    Merhaba,
    3.) Sitemizde koyu muhabbetin yer aldığı Özel Sohbet ile İlan(Alım-Satım) bölümümüz, sitemizdeki belirli bir aktiflik süresini geçirmiş, belirli bir mesaj adedine ulaşmış kişilere açılmaktadır.

    Bu aktiflik süresi, mesaj adedi nedir tam olarak? Severek takip ettiğim bölümlerdi yıllar önce, hayır ulaşılmayacak mesaj adetleri ise boşa kürek çekmeyelim. Teşekkürler.
    Berkin
    Berkin
    Spesifik olarak belirtmiyoruz ancak iki şart var. Birisi üyelik zamanı diğeri de mesaj adedi.

    Siz zaman şartını karşılıyorsunuz ancak diğerini karşılamadığınız için açılmamış. Aslında forumda aktif olan yeni üyelerimiz çok kısa bir süre içerisinde oralara erişim kazanıyor. Öyle çok yüksek bir rakamda değil, aktif olup katılım gösterdiğinizde 1-2 hafta içerisinde açabilirsiniz.
    • Beğeni
    Tepkiler: Tuncb
    T
    Tuncb
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
    Buluşmaya katılacak olanlar mutlaka tarih seçimini anket üzerinden yapsın!
    Merhaba
    Alinasi araclar konusu yeni mesajlar bolumunde wrtik gozukmuyor ve eski linklerine tikladigimda da bu sayfaya giremiyorum. Sebebi nedir acaba?
    Tesekkurler
    Gece modundaki sıkıntılar düzeltildi, bir miktar daha renkler yumuşatıldı. Denemenizi tavsiye ederim.
    Merhaba dün iki defa denedim açtığım forum konusu onaylanmıyor konuda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum araba tercihi ile ilgili bir konu daha önce açmıştım bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.
    At
    At
    Hayırlı geceler, acaba moderatör arkadaşlarımız çalışmıyorlar mı pek :)

    Hala ne mesaj ne konu açabiliyorum onaylanmıyor.Yardımcı olur musun?
    Berkin
    Berkin
    Çalıştıkları için onaylanmamıştır. Eğer ard arda mesajlar yazdıysanız genellikle onaylanmaz (5 mesajı doldurmak amacıyla spam yapıldığı düşünülerek).

    Otomobil Seçimi başlığınızı ben onaylamadım. Daha detaylı ve özenli bir konu açmanız lazım o bölümün içindeki sabitlenmiş mesajı okuyunuz.
    JoJo59TR
    JoJo59TR
    Spam konusunda bilgi sahibiyim aslında yapmadım o konuda, diğer konuyu anladım detaylandırıp devam edeyim. teşekkür ederim
    merhaba, oglum engelli oldugu için yurt dışından gümrüksüz araç getirme hakkımız bulunmaktadır, hangi ülkeyi önerirsiniz, araştırma yapabilecegim güvenli siteler varmı, gürcistan da dahamı ucuz acaba teşekkürler. hdttbk@gmail.com
    Berkin
    Berkin
    Merhaba, bu konuda hakkında hiç bilgim ve ilgim yok :) Sevgili @saracer müsait olduğunda mutlaka bakacaktır, onunla iletişime geçmeye çalışmanızı öneririm.
    Akın
    Akın
    @Berkin bu sefer de gürcistandan araba aldın galiba
    Merhaba bir sorum olacakti: Ben akademik anket paylaşmak isterim, bu mümkün mudur- yardimci olabilir misniz lütfen?Doktora tezim kapsaminda Türkiye ve Almanya'daElektrikli Otomobillerin Kabulu hk anket hazirladim. Linki:Türkce https://forms.gle/Lo6eTmNxPTSgAZcN6
    Berkin
    Berkin
    Konu olarak genel sohbete açarsanız onaylarız yardımcı oluruz.
    kenblock
    kenblock
    Merhabalar Nazan hanım , bu forumun bir üyesi olarak tezinizi bu forumda görmekten mutluluk duyarım .
    En kısa zamanda görmek dileğiyle ... :)
    Hocam bana özel mesaj gönderme imkanınız var mı açtığım bir postu düzenleyemiyorum da size düzenlenmiş metni göndersem postu güncelleyebilirseniz sevinirim.
    Aracını "halen" tanıtmayan üyelerimizi, ne kullanıyor olursalar olsun Garaj bölümünde konu açmaya bekliyoruz :)
    hocam selam özel mesaj atmayı bulamadım, batumdan ev almışsınız bende ev almayı düşünüyorum nerden aldınız, 35bin doların üstünde olduğunu nasıl garantileriz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Berkin
    Berkin
    Valla ben almadım, sadece konunun açılmasına vesile oldum. Sayın hocamız @saracer almıştı diye hatırlıyorum, ona yazarsanız müsait vaktinde eminim yardımcı olacaktır.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım