Opel Tigra 1.6 1997 Aracımdan canavar yaratma :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Goktug
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Goktug Kardeş selamlar,
konuyu hortlatayım dedim, yaklaşık 2 hafta önce aracımla kaza yaptım ve pert ettim aracı :) velhasıl iyi donanımlı fiyatı uygun olan tek araç Tigrayı araştırmaya başladım. bir kullanıcı olarak + ları ve - leri nelerdir?

@Goktug Kardeş selamlar,
konuyu hortlatayım dedim, yaklaşık 2 hafta önce aracımla kaza yaptım ve pert ettim aracı :) velhasıl iyi donanımlı fiyatı uygun olan tek araç Tigrayı araştırmaya başladım. bir kullanıcı olarak + ları ve - leri nelerdir?
Geçmiş olsun nasıl oldu kaza araçla ilgili bilgileri akşam vereceğim bilgisayardan su an telden yazıyorum

Sağolun, otoyol bağlantı yolunda seyir halinde giderken önümdeki tır aniden sola kaçtı o sola kaçınca ben sağa kaçtım meğersem sağ tarafta da park etmiş hiç bir uyarı levhası veya sinyali olmayan kamyon vardı sağ arkadan çarpmak zorunda kaldım..
Araç ile ilgili detayları merakla bekliyorum...

Sağolun, otoyol bağlantı yolunda seyir halinde giderken önümdeki tır aniden sola kaçtı o sola kaçınca ben sağa kaçtım meğersem sağ tarafta da park etmiş hiç bir uyarı levhası veya sinyali olmayan kamyon vardı sağ arkadan çarpmak zorunda kaldım..
Araç ile ilgili detayları merakla bekliyorum...
Geçmiş olsun o kadar çok + lar -leri varki. Bi kere temizini bulmak zor . Onun dışında bekarsanız iyi olur. Araç sert hisli gokart gibi konfor olarak ortanın biraz altı. Yakıtta tüketiyor yani 10 küsür felan. Ama çok zevkli bir araç caddedeyken gözler üzerinizde . En önemlisi hissediyorsunuz aracı bütünleşiyorsunuz fazla oynamaya gelmiyor sert bi araç olduğu için bi anda patlayabilirsiniz yani ama otobanda yolculuk yaparken çok iyi oluyor. 200 le radara girmişligimiz var. Uzun yolda zevkli oluyor dediğim gibi. Hatta bi anımı anlatayım abimle ankaradan mersine gelirken otobanda 5 araç Apaçi grubu citroen saxo, 2 tane106 fordun gene bu tip bi aracı fiesta olması lazım olmazsa olmaz doğan yolu baya kapatmış Ankara işi warexleriyle gidiyorlardı selektör ettik yol vermediler ve sis farları yakıldı aralarına girdik aksiyon başladı çatır çutur aralarından hepsini göme göme geçtik. Amma velakin 106 lı arkadaş sonra geçti bizi o araçta vardı birşey hacı jsjaj. Parça olarak arka cama dikkat edin bulunmuyor çok nadir biz bi tane bulmuştuk 1000 kusur istediler satmasaydık onu alacaktık ne olur ne olmaz bi köşede dursun diye. Başka başka sevmeniz lazım Hocam ya aracı. Öyle ufak tefek tatlımı tatlı ama şehrin şahin doğancılarına 3 boy fark atacak kadar da canavarımsı güzel bi araç bekar arama ideal arka koltuk koltuk demeye şahit ister 1.70 boy sınır kafa camla birleşiyor. Bagaj açıkken arka koltuğa oturan bir abimizin kafasına bagaji indirmişliğimiz var hshs. Arkadasa birşey oldu mu diye sormak yerine cama birşey oldu mu lan? Diye sormuştum. :)) Araç güzel daha detaylı @and Reis verir. Ha bide bizim araç benzinliydi. Trdeki en temiz tigralardan biriydi. Isınma sorunu diyorlar ön kaputta hava alacak bir yer yok plakalığın altından araç hava alıyor sadece. Onun dışında su an aklıma gelen birşey yok. Direksiyonun sol korna seysi yirtiliyor kronik sorun :) iç mekan sürücü koltuğu rahat . Sonra araca 4 tane mid takmıştık jblin. Araç kutu gibi olduğundan ses tatmin ediyordu midlerden sonra . Ondan önce arkada subwoffer 2500 watt amfi vardı ankaradan çevre yolunda ilerlerken fazla bass dan olsa gerek araçın sağ aynası çıkmıştı durup almıştık birşey olmadan öyle bi anımız da var. Sonra çıkardık wofferrı

Son düzenleme:
Screenshot_2016-11-30-20-39-30.png
Otopark ailesi olarak takipleşelim :)(

Anladım reis :) güzel özetlemişsin teşekkür ederim..
Kaça sattın aracını?
16500 tl biz baya uyguna almıştık aracı. Ama şunu ekliyim su an piyasadaki tigraların kilometreleriyle oynanıyor. Haberiniz olsun aracı iyi gözlemleyin güvendiğiniz bir ustayla gidin bi baktırın felan. Bizimki denk gelmişti baya acil satıyordu adam uyguna aldık baya tertemiz değişen kaza vsvs. Hiçbirşey yok. Tüp bile takılmamıştı hiç buda motoru daha iyi güçlü kıldı. Tüp yıpratıyor baya motorları.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...