Astra J 225 50 17 Lastik Seçimi

funtroverted

Profesör
122
33
Öncelikle herkese merhabalar.
1.6 Cdti 136 bg Sport Astra J sahibiyim. Aracımın lastiklerini değiştireceğim fakat aranızda bilgisi olanlar vardır diye tekrar sormak istiyorum. Continental Premium Contact 6 için tanesi 600 küsur ₺ fiyat aldım. Bu ölçülerde bildiğiniz / kullandığınız lastikler hangileridir? Fiyat /Performans olarak alınası en mantıklı lastik hangisidir? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Sava intensa UHP2 kullanmadan yargılamayı efsane yol tutuyor 😈 adeti 430 tl

4 mevsim isterseniz FALKEN EuroAllSeasonAS210 adeti 444tl

Değerlendirebilirsiniz , yoksa CPC6 güzel lastiktir alınır binilir soruya bile gerek yoktur 😬🤷🏻‍♂️

Dunlop SP Sport FM800 bakabilirsiniz. Fiyat/performans olarak iyi bir seçenektir. 510₺-530₺ arasında fiyatlar gördüm.
Ben SP Touring modelini kullanıyorum, çok memnunum. Kullandığım lastiğin etiket EU etiketiyle bu lastiğinki aynı.
Kendi lastiğimi henüz bitirmediğim için ömrü hakkında net yorum yapamıyorum. Yaklaşık 15.000 km'dir iyiyiz. :)

17 45 225 alın daha uygun, good year eagle f1 asc3 475 tlye aldım 3 ay önce.

Bende de 201ü 1.6 benzin lpg otomatik sport donanım var

Öncelikle herkese merhabalar.
1.6 Cdti 136 bg Sport Astra J sahibiyim. Aracımın lastiklerini değiştireceğim fakat aranızda bilgisi olanlar vardır diye tekrar sormak istiyorum. Continental Premium Contact 6 için tanesi 600 küsur ₺ fiyat aldım. Bu ölçülerde bildiğiniz / kullandığınız lastikler hangileridir? Fiyat /Performans olarak alınası en mantıklı lastik hangisidir? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Aracınızın orijinal lastik ölçülerini 215/50 R17 olarak biliyorum. Bu ölçüde de fiyat/performans lastiği bence Goodyear Eagle Sport 500tl/adet şeklinde. En son incelediğim testlerde başarılıydı. 225/50 R17 ölçüsünde ise tek önerim Pirelli Cinturato P7 640tl/adet. Biraz sert bir lastik ancak yol tutuş ve ıslak zemin fren performansını çok beğeniyorum. 225/45/17 ön 245/40/17 arka lastik ölçülerinde 2. setimin ortalarında şu an lastiklerim.