Renault Megane 4 dokunmatik ekran

MehmetAydin

Mehmet AYDIN
Panpa
10 Haz 2019
1,769
2,050
2,570
31
Niğde
Marka
Chevrolet
Arkadaşlar herkese selamlar.Aracımı alalı henüz 1.5 ay kadar oldu.Şu an aklımda aracıma yapmayı planladığım şeyler var ama kesin karar vermiş değilim.Öncelikle yapmayı planladığım şeyler önem sırasına göre şu şekilde;
1.Ses yalıtımı
2.Dokunmatik ekran & navigasyon
3.Seramik kaplama
Bildiğim ya da duyduğum şeyleri sizlerle paylaşayım siz de bana yardımcı olun.
1.Ses yalıtımı ile ilgilenen belli firmalar var ama bazı arkadaşlar hiçbir işe yaramıyor, bazıları gereksiz pahalı, bazıları mükemmel sonuç verdi diyor.Yani yorumlar fazla değişkenlik gösteriyor.Sizce bu yalıtım konusunu nasıl çözmeliyim?
2.Dokunmatik ekran çok büyük bir gereklilik mi değil.En azından benim için değil diyeyim.Ama hem iç ambiyansı değiştirmesi hem de navigasyon ve video oynatma özelliği uzun yolculukta eşim için keyifli olur diye düşünüyorum.Fiyat ve model konusu kafamı karıştırıyor.İnternette 2200-4500 tl arası rakamlar var.Ve yanlış anlamadıysam 2 farklı model çıkıyor.Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
3.Seramik kaplama da çok tartışmalı.Kimi mucizevi bir hizmet yorumu yaparken kimi de ne gerek var ve hiçbir faydasını görmedim diyor.Sizce seramik kaplama nedir ne değildir? Bir de bildiğim kadarıyla kullanım ömrü 3 yıl.Bu konuda düşüncelerinizi öğrenmek isterim.Teşekkürler.
 

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,617
1
64,386
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
multimedya için carvocal ile görüşün derim. Çok güzel çözümleri var
 
  • Beğeni
Tepkiler: MehmetAydin

kenblock

Panpa
Beta Programı
24 Ocak 2017
5,267
1
9,392
4,970
kocaeli
Seramik kaplama konusu çok basite indirgenecek bir konu değil ama yine de çok değişken faktörler var .

Hazırlık aşaması , uygulanan yer , uygulayan kişi , uygulanan ürünün markası vb. ...

Seramik kaplama kullanıp çok memnun kalanlarda gördüm , beklentisini çok yüksek tutup memnun kalmayanlarda gördüm . Öncelikle iyi araştırma yapıp neyin ne olduğunu öğrenmelisiniz sonra beklentilerinize göre şekillendirirsiniz . Kısaca bahsetmek gerekirse ; seramik yüzeyde kayganlık sağlayarak bazı çizikleri önleyebilir . Basit sürtmeler , vernik ve boya katmanına inmeden seramikte kalıp araca zarar vermeden önlenebilir . Tabi yine bunlarda da birçok değişken faktör var ama ...
 
  • Beğeni
Tepkiler: MehmetAydin
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım