Kolay gelsin arkadaşlar.2020 fiat egea 1.4 fire 90000 tl bayi de .toyota corolla 1.6 life 10000 km 113000 tl .arabada kaza değişen boya yok. . Sizce hangisini.tercih edeyim.yaklaşık 70000 tl kredi çekeceğim:/
1.4 fire tüp attırmayacağım bu arada .ne biliyim abi o kadar parayı egeaya vermek mantıklı gelmiyor (1.6 e torg)
Etorq un sıfırı yok diye yazmadım yukarıda, kisi de 2. El olduktan sonra Corolla alınır zaten1.6etork ile kıyaslamanız lazım 1.6 corollayı bence egea 1.6 alınır hatta tüplüde olur can sıkılınca tüpte kullanılır çünkü efsane bir motora sahip araştırın diyorum öncelikle, hatta @Toprak38 bilgi verir sanırım bize 1.6 etorq ile alakalı![]()
Etorq un sıfırı yok diye yazmadım yukarıda, kisi de 2. El olduktan sonra Corolla alınır zaten
Motor bildiğim kadarıyla kronik sorunu olmayan bi makine. Fiatın brezilya tarafında tasarlanmış, stok olarak alkol oranı yüksek (ethanol methanol bilmiyorum tam) yakıtla çalışabildiği iddia ediliyor. Isı sorunu yokmuş lpg ile sorunsuz çalışıyormuş kullananların söylediğine göre. Tüketim olarak da 1.4fire motordan daha verimli olduğunu biliyorum, fire motordaki yağ yakma gibi sıkıntılar da yok. Şanzımanı da 6 ileri tork konvertör ondan da sıkıntı yaşayan çıkmadı dahacorolla 2.el alınacaksa bende diyorum 1.6 egea alınır hemde otomatik
motorla ilgili azıcık bilgi versen bizlere![]()
İki arabada da ikinci el kayip olur. Neden cunku 2. El.Alacağım ilk aracım olacak eğer ki ilerde satmayı düşünürsem egea da piyasa kaybı olur diye düşünüyorum. Yanlışmıyım.