KAPALI 2020 fiat egea mı 2018 toyota corolla mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar egea boş paket en son 91000 tl dediler almadım bilginiz olsun ama beklemedeyim mart başında inşallah kararımı vereceğim .

2015 üstü 1.2TSI Jetta'da alabilirsin. 2016 modelini kullanıyorum sormak istediğin bir şey varsa cevaplayabilirim. Vergi olarak çok büyük avantaj.

Normalde Corolla derdim ama life donanım araca 113 bin lira yazık günah. Bir iki yaş büyük olsun advance olsun.

Aradaki far çok büyük , ben Egea alır aradaki farkla hatta 1.6 eTorq egea alırdım hem taş gibi motor hem tüpü seviyor hemde corollaya fersah fersah saplar corollacılar seri üzülür 😂

Elbette egea ama corollaya vereceğiniz parayı egeaya koyup dizel motoruna yada kıyaslaması için 1.6 eTorq motora yönelin farkı görün 👍🏻
Hata oldu sanırım, Toyota'nın motoru bu ccde piyasadaki en performanslı atmosferik motor. Fersahı geçtim saplayamaz birşey, yaklaşırsa şükretsin hem hızlanma olarak hem son hız olarak. Tüketim farkını konuşmaya bile gerek yok. :)

Son düzenleme:
Normalde Corolla derdim ama life donanım araca 113 bin lira yazık günah. Bir iki yaş büyük olsun advance olsun.

Hata oldu sanırım, Toyota'nın motoru bu ccde piyasadaki en performanslı atmosferik motor. Fersahı geçtim saplayamaz birşey, yaklaşırsa şükretsin hem hızlanma olarak hem son hız olarak. Tüketim farkını konuşmaya bile gerek yok. :)

Corolla cöb :D egea saplar :D

Bu bütçelere araç alırken satışındaki değer kaybını çok düşünmenizi doğru bulmuyorum. Çünkü bu bütçelere günümüz şartlarında bir araç alıyorsanız uzun süre kullanmayı amaçlıyorsunuz demektir. Yani bu iki aracın hangisini alırsanız alın verdiğiniz para doğrultusunda değer kazanır, kaybeder.
Karar verme kısmı ise biraz zor. Bir tarafta ne kadar bazı insanlar tarafından tutulmasa da sıfır bir araç, öteki tarafta kalitesiyle bilinen bir araç var. Bana kalırsa aklınızdan ilk geçen hangisiyse onu almanız, elbette iyi bir örnek değil ancak ben Fiesta bakarken jetta almış bulundum, arabadan bir şikayetim yok ancak fiestaları yolda gördükçe seçimimi sürekli gözden geçiriyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...