Kolay gelsin arkadaşlar.2020 fiat egea 1.4 fire 90000 tl bayi de .toyota corolla 1.6 life 10000 km 113000 tl .arabada kaza değişen boya yok. . Sizce hangisini.tercih edeyim.yaklaşık 70000 tl kredi çekeceğim:/
Hata oldu sanırım, Toyota'nın motoru bu ccde piyasadaki en performanslı atmosferik motor. Fersahı geçtim saplayamaz birşey, yaklaşırsa şükretsin hem hızlanma olarak hem son hız olarak. Tüketim farkını konuşmaya bile gerek yok.Aradaki far çok büyük , ben Egea alır aradaki farkla hatta 1.6 eTorq egea alırdım hem taş gibi motor hem tüpü seviyor hemde corollaya fersah fersah saplar corollacılar seri üzülür
Elbette egea ama corollaya vereceğiniz parayı egeaya koyup dizel motoruna yada kıyaslaması için 1.6 eTorq motora yönelin farkı görün
Normalde Corolla derdim ama life donanım araca 113 bin lira yazık günah. Bir iki yaş büyük olsun advance olsun.
Hata oldu sanırım, Toyota'nın motoru bu ccde piyasadaki en performanslı atmosferik motor. Fersahı geçtim saplayamaz birşey, yaklaşırsa şükretsin hem hızlanma olarak hem son hız olarak. Tüketim farkını konuşmaya bile gerek yok.
Fiyat farkı biraz yüksek ama Corolla tartışılmaz.Kolay gelsin arkadaşlar.2020 fiat egea 1.4 fire 90000 tl bayi de .toyota corolla 1.6 life 10000 km 113000 tl .arabada kaza değişen boya yok. . Sizce hangisini.tercih edeyim.yaklaşık 70000 tl kredi çekeceğim:/