Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni öğrendim şehit ve yaralı sayısını. Allah rahmet eylesin rabbim yakınlarına sabır versin. Keşke elimizden bunları söylemekten başka bir şey gelse. Zamanında dağdan inen teröristleri davul ve zurna ile karşılayan hükümetimizin eseri bunlar, kimse kusura bakmasın. Açılım ayağına teröristlere sarılmadıkları kaldı bi tek. Açılımınıza sokayım sizin.

Üniversite döneminde aldığın geri ödemeli kredi galiba :)) bende de var 19bin lira :)

Çoğu kişi öyle zaten.Birşey almışsındır(Ev,araba,arsa vs vs) Borçlanmışsındır.Bu senin - de olduğun anlamına gelmez.He ama bir dötündeki don vardır ve halen borç vardır o zaman nanayy :D

Son düzenleme:
bcc2fbcf3c55e01e736c76c00074d20e.jpg

ayın en iyi yorumları konusuna ekleyelim bunu muhakkak reisler @and @sinan [emoji23][emoji23]

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

facebooktan alıntı yapmasının herhangi bir sakıncası yok hocam şahsi olduğunuzu anlamak için sadece, gmail hesabı için kimlik numarası vs istenmiyor ama facebook için kimlik fotokopisi istenebiliyor bu güvenceden ötürü bi çok site facebook bağlantısına döndü :)

2017 ekime kadar vakit vermişler adamlar tefeci gibi çalışıyor :D işe giremezsem vuracaklar herhalde :)
topuklarındna alırlar asdfasdf e devletten baktığında 2017 ekim görünüyorsa sıkıntı yok :)) 2018 ekime kadar falan takibe almıyorlar, benimde 2015 ekimde başlangıçtı olursa ekime olmazdsa diyodum 2016 ekimde takibe girdim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...