Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Toyota’nın çöllerden kutuplara dünyanın en zorlu yol şartlarında bile “Durdurulamaz” kimliğiyle efsane haline gelen Hilux modeli yenilendi.
1968 yılından bu yana elde ettiği bu unvanını defalarca kanıtlayan Toyota Hilux, o günden  bu güne Kuzey Kutbu’ndan, İzlanda volkanlarına, Antarktika’dan dünyanın ulaşılamaz denilen yerlerine kadar başarıyla yol alırken, 2019’da dünyanın en zorlu rallisi olan Dakar Rallisi’ni de kazanarak ‘efsane’ kimliğinin altını bir kez daha çizdi.
Şimdi çok daha zarif bir tasarıma kavuşan Hilux, güncellenen donanımları, yolda ve arazide daha yüksek konforu ve genişleyen ürün gamı ile yollara çıkmaya hazırlanıyor. Ürün gamının en üstünde yer alan yeni ‘Invincible’ versiyonu ise, özel tasarımı ve premium seviye donanımlarıyla arazideki efsanevi yeteneklerinden ödün vermeden, daha fazla yol konforu sağlıyor. Yenilenen Hilux, Avrupa’da yılın son çeyreğinde satışa sunulacak.
Çekici tasarım, yüksek teknoloji
Yenilenen Hilux...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım