Bir e92 320i yi her şeyi ile e92 m3 e çevirmek

bildikbatin

Batın
Senkromeççi
5
26
Marka
BMW
Sizce E92 320i yi tamamen bir e92 m3 e çevirmek mümkün mü? Yapmaya değer mi? Açıkçası maliyet olarak e92 m3 ten ucuza mâl olur diye düşünüyorum ve uğraşmanın verdiği zevk ile daha değerli olacağını. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler .

Sizce E92 320i yi tamamen bir e92 m3 e çevirmek mümkün mü? Yapmaya değer mi? Açıkçası maliyet olarak e92 m3 ten ucuza mâl olur diye düşünüyorum ve uğraşmanın verdiği zevk ile daha değerli olacağını. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler .
İskeleti aynı olmayabilir, m3 sonuçta.
Aynıysa bile birleşim yerlerinde farklı bir üretim tekniği olabilir yanlarken falan esnemesin diye.
3 kapı 208i, 208 gti yapmak kadar kolay olmaz büyük ihtimalle.

Motor no’yu siliyorlar hafif kusurlu olarak muayeneden geçiyor

3.35 alıp yüklemek daha mantıklı bence

Evet n54 çok güzel bir motor ancak s65 in keyfi çok farklıdır diye düşünüyorum hele birde supercharged olursa zaten tadından yenmez. Benim amacım hem bir proje olsun oyalanmak olsun hemde herşeyi sıfır olacağı için piyasadaki m3 lerden daha temiz olacak öğrenğin alt takım yürür frenler falan hepsi sıfır olacak.

İskeleti aynı olmayabilir, m3 sonuçta.
Aynıysa bile birleşim yerlerinde farklı bir üretim tekniği olabilir yanlarken falan esnemesin diye.
3 kapı 208i, 208 gti yapmak kadar kolay olmaz büyük ihtimalle.
şase aynı bağlantı kolları farklı diye biliyorum o da sonradan upgrade edilebiliyor

zamaniniz varsa guzel stresli ama heyecanli bir proje olacaktir, proje surecinde detaylari paylasirsaniz sizden sonra boyle birsey yapmak isteyenler icin cok guzel bir rehber olur.

öğrenğin alt takım yürür frenler falan hepsi sıfır olacak.
Bu aşkın bir de bedeli olacak. Günün sonunda kalem kalem topladığınız zaman maliyetiniz sahibindende satılan M3 lerden daha çok olursa sürpriz olmaz.

S65 e supercharger demişsiniz, amacınız yüklemekse N54 çok çok iyi seçenek s65 in yanında. Atmosferiğin tadını almak istiyorum derseniz o ayrı

Kral bence yanlış anlama ama o V8 sesini duyacan. Ama 3.35 alıp yüklemek de mantıklı olabilir.