Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Fiat’ın oldukça iddialı bir fiyat etiketi ile piyasaya sürdüğü ve zorlu arazi koşullarında kullanıma uygun olan Panda ile beraberiz. Tüm merak ettikleriniz videoda. İyi seyirler!
+ Başarılı arazi kabiliyeti 
+Özgün tasarım detayları
+Kullanışlılık
+Fiyat
– Yalıtım 
– Arka diz mesafesi
– Bagaj hacmi

Aramıza KATIL hem destek ol hem de Otopark ayrıcalıklarına sahip ol  https://www.youtube.com/channel/UCGoi3UGQQUd5sEndnoDmC6Q/join
Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!
Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​
Otopark.com’a ait ürünlerden satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz

Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: fujiwara

sputnik

Üye
Beta Programı
11 Kas 2016
5,475
2
19,695
5,320
İstanbul
En önemli eksikliklerinden biri direksiyon derinlik ayarının olmaması.

A sınıfı bir araca (4x4 olsa bile) 165 bin lira (bugün itibariyle, haftaya yine değişebilir) yüksek bir fiyat. Eksi olarak yazılanlar ise A sınıfı bir arabada olması son derece doğal şeyler. Küçük bagaj, küçük arka yaşam alanı (önü ne kadar kullandığınızla da alâkalı) ve 100-110'dan sonra iyice artan ses (yalıtım yetersizliği).

@bt 4x4; tek motor, tek vites, tek paket.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım