Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Fast and Furious, ülkemizdeki adı ile Hızlı ve Öfkeli’nin yeni filminin vizyon tarihi tekrardan dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü nedeni ile ertelendi.
Universal Studios dünyayı etkisi altına alan Korona virüsü nedeni ile ilk olarak 22 Mart 2020’den 21 Nisan 2021’e ertelediği Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzuncu filmi “F9″un vizyonu tarihi için ikinci bir erteleme kararı aldı. İki aya yakın bir süreyle ertelenen filmin yeni vizyon tarihi 28 Mayıs 2021 oldu .


Justin Lin’in yönettiği “F9”, 2017 yapımı “The Fate of the Furious” olaylarının kaldığı yerden devam ettirecek. Film, Vin Diesel’in canlandırdığı Dominic Toretto’yu, eski düşmanı Cipher (Charlize Theron)’la çalışan ölümcül bir suikastçı olan küçük kardeşi Jakob (John Cena)’la karşı karşıya getiriyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Helen Mirren ve Ludacris  gibi isimler yer alıyor.
Volkswagen Passat Variant 1.5 TSI Testimizi izlemek için...


Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım