Opel Astra G Test Sürüşü / Irmscher Bodykit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CVfilms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni başlık açıp kalabalık etmek istemedim astra g gsi fiyatları gerçekten makul öğrenciyim alırsam lpg taktırmayı düşünüyorum veya öyle almak istiyorum bi ara baya bakmıştım ama cv films sayesinde tekrardan gündemime geldi :) kısacası öğrenciye gidermi kronik sorunlardan bahsetmişsiniz videoda ama başka varsa buraya yazarsanız sevinirim :)

yeni başlık açıp kalabalık etmek istemedim astra g gsi fiyatları gerçekten makul öğrenciyim alırsam lpg taktırmayı düşünüyorum veya öyle almak istiyorum bi ara baya bakmıştım ama cv films sayesinde tekrardan gündemime geldi :) kısacası öğrenciye gidermi kronik sorunlardan bahsetmişsiniz videoda ama başka varsa buraya yazarsanız sevinirim :)

Kronik sorun benim bildiğim video dışında yok , lpg lı kullanan ne yazıkı arkadaşım yok fakat kaliteli bir sistem takılırsa sorun çıkacağını sanmıyorum

Bunların da direksiyon nasıl ağır. Bilmesem mekanik direksiyon derim :) Ama Opel'in Opel olduğu zamanların arabası =)

peki sahibinden de 2.0 motorları sport,coupe ve gsi olarak ayırmışlar motor olarak aynımı farklılık varmı opc hariç.

Asutay bu arabayla piste çıkmış mı hiç? Kayıtlı zaman var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...