Aman maxima beycim ne gerek var banlanmaya falan tayyola bey banlanmasın. Sizide yanlışlıkla banlamışlardır.Ben anlamam abi
Beni 1 hafta banladılar o karikatür yüzünden
Ben de yerinde ve zamanında kullanmıştım
Banlanmazsa yakarım ulan forumu
Aman maxima beycim ne gerek var banlanmaya falan tayyola bey banlanmasın. Sizide yanlışlıkla banlamışlardır.Ben anlamam abi
Beni 1 hafta banladılar o karikatür yüzünden
Ben de yerinde ve zamanında kullanmıştım
Banlanmazsa yakarım ulan forumu
Ahahahahah
Ekşideki yazıları okuyunca kahkaha attım
Sanki reno değil de ferrariye biniyomhsfyaggdgagsgsgahd
İçinde trim sesinden durulmayan
2.0t olmasına rağmen eşşek ölüsü gibi giden bi araba sahip olduğunu anladığın günü ip ile çekiyorum
Gerçi and da o kadar saçma, gereksiz ve yersiz benzetmelerle anlatıyo ki bazı şeyleri, sinirimi bozabilir.
Ağzına sağlık kardeşim. Ben sokmam zaten arabaya. Aklı olanın sokmaması lazım zaten. Çizer mizer. Ben Volkan bey kadar sakin davranamam böyle bir durumda. Ben de çizerim.
Bune abi harbiden reno yerine ferrari felan sjsjsjjsjsjsjsajejsşgjwls skela kopuyorum lan şuan,küfür etsemmi dicemde b*k bile ön farlarından daha iyi olan arabanın iç mekan çöp şanzıman desen type s teki ishift ile aynı sjsjsj zaten gitmiyo neyin davası bu vallahi bak yarılıyorum test çözmeyi bıraktım yorumları okuyorumÖyle deme o ferrariye binmiş gibi hissediyo
Sigara falan yakıp izliyo arabasını okşuyo öpüyo falan
Koltuklardan haz falan alıyormuş
(Bkz. Mechanophilia)
Millet durdurup soruyomuş
Vaaay karşim hangi modeli ya bu renonun diye
O da diyomus ki
Reno laguna coupe speciale edition
Ama 2.0t olanı
Şu gitmeyen modellerden
Yıkamada falan müşteriler hayran kalıyor, fotoğraf falan çekiniyorlarmış.
Kızlar numara falan da bırakıyordur simdi sileceklere?
Abi boşuna Fiat Coupe benzetmesinde bulunmadıkÖyle deme o ferrariye binmiş gibi hissediyo
Sigara falan yakıp izliyo arabasını okşuyo öpüyo falan
Koltuklardan haz falan alıyormuş
(Bkz. Mechanophilia)
Millet durdurup soruyomuş
Vaaay karşim hangi modeli ya bu renonun diye
O da diyomus ki
Reno laguna coupe speciale edition
Ama 2.0t olanı
Şu gitmeyen modellerden
Yıkamada falan müşteriler hayran kalıyor, fotoğraf falan çekiniyorlarmış.
Kızlar numara falan da bırakıyordur simdi sileceklere?
Laguna ile bunu kıyaslayarak, Fiat coupe'ye hakaret ediyosun... yapmaAbi boşuna Fiat Coupe benzetmesinde bulunmadık
Ne bileyim yani bu arabalar ucuz yollu Ferrari egosu aşılıyor insanlara
![]()
+1Laguna ile bunu kıyaslayarak, Fiat coupe'ye hakaret ediyosun... yapma![]()
Kanımızda B5.5 Passat akar zaten. Fakat Sümbül ile de bağım var. Ortada ihanet yok hocam yani. Ben güzele güzel derim. Her şeyin bir sırası var yani. Sıkıntı yok sen rahat ol sıkma canını hocam.sümbüle ihanet ?
Anladım sen baya çapkınsınKanımızda B5.5 Passat akar zaten. Fakat Sümbül ile de bağım var. Ortada ihanet yok hocam yani. Ben güzele güzel derim. Her şeyin bir sırası var yani. Sıkıntı yok sen rahat ol sıkma canını hocam.![]()
Hızlıyız diyelim![]()
Sen rahat ol sporumuzu eksik etmiyoruz panpaHızlı giden atın kasları çabuk yorulurmuş sözü geldi aklıma![]()