Merhaba, içeri ses alma cok yakma gibi sikayetiniz var mı?Ben kullanıyorum memnunum daha karda deneyemedim ama.3
Tecrübelisiniz yani hangi lastiği önerirsiniz?2017 Kışından bu yana Sava Eskimo S3+ kullanıyorum hatta geçen 2 adet daha aldım , Anadolu ve doğu (Erzurum-Kars vs.) bölgesine yoğunlukla gitmekteyim yanıt verebileceğim bir şey olursa seve seve yanıtlarım.
Öncesinde Alpin A4 - Dunlop Sp Winter İce02 - Goodyear Vector4Season - Crossclimate kullandım şahsi araçlarımda![]()
Sesi biraz var ama abartılacak kadar değil.Ben memnunum. Nokianlar daha sessiz bildiğim kadarıyla onlara da göz atabilirsiniz.Merhaba, içeri ses alma cok yakma gibi sikayetiniz var mı?
Evet aynen o da kafamı vok karıştırıyor. Çok tesekkur ederim.Sesi biraz var ama abartılacak kadar değil.Ben memnunum. Nokianlar daha sessiz bildiğim kadarıyla onlara da göz atabilirsiniz.
Tecrübelisiniz yani hangi lastiği önerirsiniz?
Lastik başına sanıyorum 500 civarlarında değişken fiyat yazmışlar continental ıçin ben ona razıyım problem yok yeterki memnun kalayım karda kışta güvende kalayım istiyorumKışın genelde sakin sürüş tarzı benimsiyorsanız şu an ben aldığım Sava marka olanları öneririm Eskimo S3+ modelini. En azından kullandığım uzun yollar yapıp deneyimlediğim bir model kendisi. (205 55 R16) , 4 mevsim aramıyorsanız crossclimate ve vector4seasonu eleyelim , dunlop çok ağır koşullar için tasarlanmıştı güzel kar yarıyordu ki ben tamponuma gelen karı yarabiliyordum onunla hızlanmaya gerek olmadan , Alpin serisi aslına bakarsanız çokta iyi değil belki Sava ve V4S ondan daha başarılıydı karda giderken hatta crossclimate bileSiz kullanım amacınızı söylesin bütçenizi ve ebadınızı belirtin ona göre yorum yapalım daha sağlıklı olur
![]()
Ebat nedir ?Lastik başına sanıyorum 500 civarlarında değişken fiyat yazmışlar continental ıçin ben ona razıyım problem yok yeterki memnun kalayım karda kışta güvende kalayım istiyorum
Teşekkür ederim abiTam ebat nedir ? Bir de lastikten beklenti nedir ? Herkesin en iyi kavramı, beklentisi değiştiği için orta yol bulmak zor olabiliyor.
Lastik hakkında bilgim yok fakat. Bahsettiğiniz ebat doğru. Doğrulamak için yazmak istedim.Teşekkür ederim abisanırım ebatı 215 55 R17 olmalı passat B8 kasaysa
Teşekkür ederim abisanırım ebatı 215 55 R17 olmalı passat B8 kasaysa
Çok tesekkur ederimAdet başı 500 TL ye lastik bulmak zor olacak o ebatta bulduğum uygun bütçeye de yakın olanları tavsiye edip kaçıyorum
Rica ederim ne demek yardımcı olabileceğim bir şey olursa tekrar uğrarım konunuza.Çok tesekkur ederim![]()