Yol tutuşu iyi olup uzun süre boyunca kullanabilmek istiyorum , hem ıslak hem kuru zeminde tutunmalı , çok çabuk yıpranıp kendini salmamalıSelamlar.Lastikten beklentilerinizi ve kriterlerinizi belirtirseniz daha iyi tavsiyelerde bulunabilir bence forum üyeleri.
Goodyear ile Continental sizin için doğru tercih olabilir.Yol tutuşu iyi olup uzun süre boyunca kullanabilmek istiyorum , hem ıslak hem kuru zeminde tutunmalı , çok çabuk yıpranıp kendini salmamalı![]()
İnternetteki araştırmalarıma göre falken markası için pek olumlu yorumlar göremedim ancak fp ürünü olarak düşünebilirdim , daha bilindik markaları kullanmayı tercih etmek isterim , tavsiyeniz için teşekkürler.Fiyat performans ürünü olarak falken öneriyorum.
Daha önceden sıfır almış olduğum aracımda fabrika çıkışlı goodyear efficientgrip (17") eskidikten sonra(5yıl), tanesinin 900 tl olduğunu görünce falken ze310 almıştım 350 tl ye (sene bilmem kaçtı).Ve en önemlisi goodyearı aratmadı bana.
sanırım asym 5 ten yana kullanacağım seçimimi hem fiyat olsun hemde uzun ömürlülük açısından bütçeme daha uygun ama gönül ister ps4 almak@alkın Estagfurullah teşekkürler.
Daha önce sport contact 5 kullandığınız için beklentiniz zaten belli. Ee fiyat konusunda da kullandığınız lastikten limitiniz belli diye düşünüyorum. Bu noktada bu ebatta alabileceğiniz en iyi modeller sport contact 6, Pilot sport 4, Eagle F1 Asym 5.
Sport contact 6 oldukça sert bir lastik. Performans yönü iyi ama diğer iki lastikten üstün değil. Haliyle bu konuda direkt bir üstünlüğe sahip olmamasına rağmen konforda da düşüş yaşıyor olmasından dolayı ben olsam elerdim.
Islak ve kuru zeminde Ps4 ve Asym 5 çok iyi seviyededir. Bu iki lastiğin ayrıldığı nokta Ps4'ün aracı zorladığınızda direksiyon hissiyatı ve yönlendirme hassasiyeti biraz daha iyi. Asym 5'in kuvvetli yönü konforu ve kullanım ömrü biraz daha iyidir.
Her iki lastik de sportif sürüşte en iyisini sunar. Pişman etmez. Burada karar vermeniz gereken şey hızlı kullanımlarda daha hassas bir sürüş imkanı sunan Ps4 mü yoksa sportif sürüşe biraz daha fazla konfor ekleyen Asym 5 mi sorusu olmalı. Bu da artık size kalmış. Ama sizin sc5 kullanmanızdan ve beklentinizden yola çıkarsam Ps4'ün daha uygun olacağını düşünüyorum sürüş tarzınıza.
Aysm 3, 5'ten onceki model. O lastik bu saydigim uc lastigin seviyesinde degil. Daha eski bir model oldugundan bilinirligi daha fazla, muhtemelen fiyati da daha uygun oldugundan haliyle karsiniza cikmasi cok normal. Sc5'ten sonra memnun edecegini dusunmuyorum. O yuzden onu elerseniz daha iyi olur.İnternetteki araştırmalarıma göre falken markası için pek olumlu yorumlar göremedim ancak fp ürünü olarak düşünebilirdim , daha bilindik markaları kullanmayı tercih etmek isterim , tavsiyeniz için teşekkürler.
sanırım asym 5 ten yana kullanacağım seçimimi hem fiyat olsun hemde uzun ömürlülük açısından bütçeme daha uygun ama gönül ister ps4 almak
@Cenk asym 5 ve asym3 arasındaki fark nedir internette asym3 satışları daha fazla sanırım sürekli karşıma çıkıyor
@Cenk
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 | Luxurious comfort tyre | Goodyear tyre
Eagle F1 Asymmetric 5, ıslak ve kuru zeminlerde mükemmel frenleme ve yol tutuşu sunar. Frenleme performansı, güçlü yol tutuşu sunan optimize bileşim ve sırt tasarımından gelir. Kuru zeminde optimize edilmiş yol tutuşuyla sonuçlanan hassas güç aktarımına dönüşen sert yapı.www.goodyear.eu
Eagle F1 Asymmetric 5, ıslak ve kuru zeminlerde mükemmel frenleme ve yol tutuşu sunar. Frenleme performansı, güçlü yol tutuşu sunan optimize bileşim ve sırt tasarımından gelir. Kuru zeminde optimize edilmiş yol tutuşuyla sonuçlanan hassas güç aktarımına dönüşen sert yapı.www.goodyear.eu
2 link arasındaki fark yakıt verimliliği aynı lastik modeli olmasına göre değişik sence hangisi tercih edilmeli hocam ?
Yuk tasima kapasitesi degerlerde degisiklige sebep olabiliyor. Performansli surus beklentisi icin 2.linkte ki gibi islak zemin notu A olan modeli tercih etmeniz gerekiyor. İslak notu A'nin altina dusen hic bir modeli tercih etmeyin yuksek performansli lastiklerde.@Cenk
2 link arasındaki fark yakıt verimliliği aynı lastik modeli olmasına göre değişik sence hangisi tercih edilmeli hocam ?
Primacy 4'u bastan eleyin.@Cenk Hocam selamlar konuyu hortlatıyorum biraz en son konuşmamızdan beri lastik alamadım. Bugün bi kaç yerden lastik fiyatı aldım ve ps4 için 1000 tl gibi bir fiyat istediler bütçemi biraz aştı.
Michelin Primacy 4 825 TL
Goodyear Assymetric 5 725TL
Continental PremiumContact 6 830 TL
Assymetricler 2019 tarihliydi o yüzden istemedim. Yol tutuşu ıslak zemini ve yakıt tüketimi iyi olan önerebileceğiniz başka lastik modelleri varmı , varsa yoruma bekliyorum.
FK510 testlerde ve kullanıcılarda çok olumlu , Cenk abi gayet haklı benimde önerim bu lastik olabilir , hem sanırım diğer önerilerden fiyat açısından daha uygun çıkar gibiPrimacy 4'u bastan eleyin.
Simdi onereceklerim ps4, pc6 ve asym 5 modellerinden daha iyi degil. Zaten bunlari bu ebatta bulabileceginiz en iyi performans-gunluk surus dengesini sunan modeller.
Bunlara alternatif isterseniz goodyear efficientgrip performance 2 ve falken azenis fk510 onerebilirim.
Goodyear islak ve kuru tutusta iyidir. Bununla birlikte konfor ve nispeten dusuk yakit tuketimi sunabilir.
Falken fk510 daha sportif suruse sahip bir lastik. Yeterince sessiz. Ama yakit tuketimi olarak goodyear kadar iyi olamayabilir.
Sizin icin altin oranda goodyear asym 5 modeli. Bunu bir sekilde temin edebilirseniz daha memnun kalirsiniz. Yok bulamam, baska alternatif derseniz de diger goodyear urunu olan egp 2'ye bakabilirsiniz.
@Cenk Hocam selamlar konuyu hortlatıyorum biraz en son konuşmamızdan beri lastik alamadım. Bugün bi kaç yerden lastik fiyatı aldım ve ps4 için 1000 tl gibi bir fiyat istediler bütçemi biraz aştı.
Michelin Primacy 4 825 TL
Goodyear Assymetric 5 725TL
Continental PremiumContact 6 830 TL
Assymetricler 2019 tarihliydi o yüzden istemedim. Yol tutuşu ıslak zemini ve yakıt tüketimi iyi olan önerebileceğiniz başka lastik modelleri varmı , varsa yoruma bekliyorum.
iyi fiyata almışsınız hocam , internetten falan mı sipariş verdiniz ?2 aydır PC6 kullanıyorum. (225X45X17) Verdiğim her kuruş helal-i hoş olsun.
Yol tutuş, konfor, ıslak performans gibi kritik ölçütlerde harika bir birleşim yapmışlar. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. 2021 tarihli lastikleri 680 TL'ye almıştım.
Evet. Sorunsuz bir alış veriş olmuştu. Link'i aşağıya bırakıyorum.iyi fiyata almışsınız hocam , internetten falan mı sipariş verdiniz ?
Tanıdık bayiden montaj rot balans her şey dahil 690 tl fiyat aldım bugün taktırıcam bakalım2 aydır PC6 kullanıyorum. (225X45X17) Verdiğim her kuruş helal-i hoş olsun.
Yol tutuş, konfor, ıslak performans gibi kritik ölçütlerde harika bir birleşim yapmışlar. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. 2021 tarihli lastikleri 680 TL'ye almıştım.
@Cenk Hocam uygun fiyata asym5 bulamadım çok uçuk rakamlar istediler bende bayiden continental premium contact 6 için fiyat aldım 690tl tanesi yorumunuz nedir bu lastik içinPrimacy 4'u bastan eleyin.
Simdi onereceklerim ps4, pc6 ve asym 5 modellerinden daha iyi degil. Zaten bunlari bu ebatta bulabileceginiz en iyi performans-gunluk surus dengesini sunan modeller.
Bunlara alternatif isterseniz goodyear efficientgrip performance 2 ve falken azenis fk510 onerebilirim.
Goodyear islak ve kuru tutusta iyidir. Bununla birlikte konfor ve nispeten dusuk yakit tuketimi sunabilir.
Falken fk510 daha sportif suruse sahip bir lastik. Yeterince sessiz. Ama yakit tuketimi olarak goodyear kadar iyi olamayabilir.
Sizin icin altin oranda goodyear asym 5 modeli. Bunu bir sekilde temin edebilirseniz daha memnun kalirsiniz. Yok bulamam, baska alternatif derseniz de diger goodyear urunu olan egp 2'ye bakabilirsiniz.