Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Bosch, otomobilleri buluta sorunsuz bir şekilde bağlamak için bir yazılım platformu geliştirmek üzere Microsoft ile iş birliği yapacağını duyurdu.
Bu iş birliğinin amacı; otomotiv kalite standartlarına uygun olarak, bir otomobilin kullanım ömrü boyunca araç yazılımının geliştirilmesini sağlamak, kullanımını basitleştirmek ve hızlandırmak. Yeni platform, Microsoft Azure tabanlı olacak ve Bosch’un yazılım modüllerini içerecek ve yazılımın geliştirilmesini ve kontrol ünitelerine ve araç bilgisayarlarına indirilmesini sağlayacak. İş birliğinin bir diğer odak noktası da yazılım geliştirme sürecinde verimliliği artıran araçların geliştirilmesi olacak. Bu da inovasyonu teşvik edecek ve araç yazılımlarının kurum içinde ve genelinde geliştirme maliyetlerini düşürecek. Sürücüler açısından bu platform, yeni işlevlere ve dijital servislere daha hızlı erişim anlamına geliyor. Bosch ve Microsoft arasındaki iş birliği, dünyanın önde gelen otomotiv tedarikçisinin yazılım, elektronik ve sistem...

Okumaya devam et...


 

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,692
2
9,625
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo
durduk yere çökmesin...
Var bi 404 :D

resim_2021-05-06_185406.png
 
  • Beğeni
Tepkiler: Akın
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım