Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emmi sırma suyu savunmanı gerektirecek bi durum göremiyorum. Bu tür temsili fotoğraf kullanımlarında not olarak temsili görsel kullanıldığı yazılır. böyle bir yardımda bulunmadıklarını ama bu tepkilerden sonra kızılaya başvurmadıklarına nerden güveniyorsun ?
Bir mesele var. belki de halepe hiç yardım göndermeyeceklerdi sadece reklam amaçlı yaptılar nerden bilebiliriz ? Yapma lütfen .

sohbette yokluğumda dönenlere toplu yorumum. Schumacher çocukluğumuzdu, stay with us schumacher Allah büyük. İbrahim tatlıses mevzusu çok acaip. Öldürmeyen Allah öldürmüyor :)

Sırma Suyu savunmuyorum. Ayrıca nefret ederim tadı güzel değil bana göre. Demek istediğim adamlar 3 tane tırlarını yanyana çekip koyabilirlerdi. O zaman kimse ağzını açıp konuşmayacaktı. Ama böyle yaptılar diye mesele oluyor. Dediğin gibi yapmış olabilirler; ama bunu nereden çıkartıyorsunuz. Neden insanların niyetleriyle ilgili bir gerekçe yokken zan ile konuşuyoruz. Esad rejimi yanlısı bir şey mi yaptı daha önceden Sırma da o yüzden mi kötüye yoruyoruz bu işi? Demek istediğim olağan bir şey bu, gereksiz manipülasyona gerek yok...

Sırma Suyu savunmuyorum. Ayrıca nefret ederim tadı güzel değil bana göre. Demek istediğim adamlar 3 tane tırlarını yanyana çekip koyabilirlerdi. O zaman kimse ağzını açıp konuşmayacaktı. Ama böyle yaptılar diye mesele oluyor. Dediğin gibi yapmış olabilirler; ama bunu nereden çıkartıyorsunuz. Neden insanların niyetleriyle ilgili bir gerekçe yokken zan ile konuşuyoruz. Esad rejimi yanlısı bir şey mi yaptı daha önceden Sırma da o yüzden mi kötüye yoruyoruz bu işi? Demek istediğim olağan bir şey bu, gereksiz manipülasyona gerek yok...

hacıemmi bak ben daha önce yorum yapmadım anca geldim eve zaten sohbeti okurken gördüm geldim. Kötüye yormak ne kadar yanlışsa iyi yorumlamaya çalışmakta yanlış. Senin yaptığında yanlış yani.

Abi suyun tadı nasıl kötü olabilir valla ben tadına değil fiyatına bakıyorum zaten tadını da anlamıyorum su sudur benim için valla soğuk verirlerse affetmem sırma saka hepsini gömerim.

Üstad iyiye yormuyorum. Burada bir olay yok o resmin yerine 2 tane yan yana tırlarını çekip koysalardı kimse bir şey demezdi. Photoshop olunca mesele oldu diyorum. Burada laf edilecek eleştirilecek ya da yorumlanacak bir şey yok diyorum. Ayrıca evet tadı berbat. Erikli alın.

Sırma konuyla ilgili açıklama yapmış. Fotoğraf temsilidir. Giden ürünlerin güvenliği açısından asıl araçların fotosunu paylaşmadık demişler. Türk Kızılayı'ndan da konuyla ilgili bilgi alabilirsiniz yazmışlar.

Üstad iyiye yormuyorum. Burada bir olay yok o resmin yerine 2 tane yan yana tırlarını çekip koysalardı kimse bir şey demezdi. Photoshop olunca mesele oldu diyorum. Burada laf edilecek eleştirilecek ya da yorumlanacak bir şey yok diyorum. Ayrıca evet tadı berbat. Erikli alın.

Heh şimdi oldu işte :) Dağdan doldur dağdan :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...