Merhabalar 2015 model icon paket manuel vites Renault Fluence sahibiyim. Aracım frene ne kadar sert bassamda yokuşta hiç tutmuyor direk salıyor. Sizce sorun nedir teşekkürler.
Sorun sanırım frenlerde değil de frene tam basılmasına rağmen, yokuş kalkış sisteminin devreye girmemesiEn büyük sorun o raddeye gelene kadar frenlere hiçbir bakım onarım müdahalesinin yapılmamış olması. Arabayı kullanmadan çekiciye yükleyip o şekilde servise götürün. Hidroliğinden disklerine balatalarına, westinghouse'tan hortumlarına kadar bin tane yerde sorunu olabilir.
umarım öyledirSorun sanırım frenlerde değil de frene tam basılmasına rağmen, yokuş kalkış sisteminin devreye girmemesi
Yokuş gayet dik ve araç viteste maalesefGerekli eğim yoksa ve araç vitese takılı değilse çalışmıyor yokuş kalkış desteği.
Cevabınız için teşekkürler en yakın zamanda baktıracağımEn büyük sorun o raddeye gelene kadar frenlere hiçbir bakım onarım müdahalesinin yapılmamış olması. Arabayı kullanmadan çekiciye yükleyip o şekilde servise götürün. Hidroliğinden disklerine balatalarına, westinghouse'tan hortumlarına kadar bin tane yerde sorunu olabilir.
Arızadan kastınız direk göstergede mi yakıyordu acaba . Bende hiç bir arıza yakmadı çünlüAynı anlattığın şeyi Renault scenic aracımda yaşamıştım. Özellikle geri viteste hiç tutmuyordu. Beyin arıza veriyor kaç kere sanayiye gidip arızaları sildirdim çalışıyordu bir müddet sonra yine bozuluyordu. En son çare el freni ile kalkıyordum sürekli yokuşlarda eğer masraf edip yaptırmak istemiyorsan önerim budur.
Yok arıza lambası yakmıyordu fakat obd cihazı ile sistemi resetleyince kendine geliyordu. Normalde sceniclerde yokuş kalkış devreye girdi mi ekranda yokuş ibaresi çıkıyordu. Çalışmadığında çıkmıyordu yokuşta olmama rağmenArızadan kastınız direk göstergede mi yakıyordu acaba . Bende hiç bir arıza yakmadı çünlü
Yok arıza lambası yakmıyordu fakat obd cihazı ile sistemi resetleyince kendine geliyordu. Normalde sceniclerde yokuş kalkış devreye girdi mi ekranda yokuş ibaresi çıkıyordu. Çalışmadığında çıkmıyordu yokuşta olmama rağmenyapcak bir şey yok her arabanın kendine has kronik sıkıntıları var