Selam millet, bu kez kendim için vs değil ama kuzenim için bir araç arıyoruz. Yeni evliler o nedenle fazla büyük bir araç ihtiyaçları yok fakat aradıkları kriterler, sıfır ayarında, az kullanılmış en az 3-4 yıl sorun sıkıntı çıkarmadan kullanacakları, manuel ya da otomatik olması fark etmeyen ama satarken kolay olması açısından bence otomatik olması daha mantıklı olacağını düşündüğüm ve öte yandan satarken de pek zorlanmayacakları bir araç olması. zira elde avuçta var olanın bir tık daha fazlasını araca bağlıyorlar. Benim aklıma direkt B-HB sınıfı ve Egea'lar geldi fakat açıkçası Egea'nın 1.4 atmosferik olması ve o paraya daha mantıklı araçları bulmuş olmam uzaklaştırdı, tek artısı sıfır km olması. Aklımızda aşağıdaki araçlar var, fakat yine bu ayardaki önerilerinize de açığız. 
www.sahibinden.com
Neredeyse sıfır olması ve bayiden satılık olması cazip, öte yandan pek dert olmasa da manuel olması ve ekran opsiyonunun alınmaması ise eksileri.
www.sahibinden.com
Bana göre en mantıklı araç bu, 1.0 TSI, DSG ve 19 bin kilometrede, resmen mantık arabası. Eksileri ise kimine göre eksi kimine göre artı(ki ben bu taraftayıım) olarak MQB kullanmaması.
www.sahibinden.com
Tek artısı sıfır ve sedan olması, ki bana göre sedan olması eksi, öte yandan 0 kilometre bir araç alıp da rampalarda zorlanmak, vites düşürmek zorunda kalmak en büyük eksisi.
www.sahibinden.com
Tek eksisi yaşı, o paraya 2 yaş ve 10 bin km daha düşük platform kardeşi fabia almak daha mantıklı, ama o bir fave(VW)
www.sahibinden.com
Bu da sıfır kıvamında, yukarıdaki arabanın eksileri tolere edilmiş fakat 8 bin km daha fazla, o dert değil ama tCe motorun torkunun az olması düşündürüyor biraz...
Aklımızdaki araçlar bunlar, ben fabia ya da clio cephesindeyim fakat sizlerin de fikirlerini merak ediyorum açıkçası, şimdiden teşekkürler

sahibinden.com user login
Neredeyse sıfır olması ve bayiden satılık olması cazip, öte yandan pek dert olmasa da manuel olması ve ekran opsiyonunun alınmaması ise eksileri.
Bana göre en mantıklı araç bu, 1.0 TSI, DSG ve 19 bin kilometrede, resmen mantık arabası. Eksileri ise kimine göre eksi kimine göre artı(ki ben bu taraftayıım) olarak MQB kullanmaması.
Bu da sıfır kıvamında, yukarıdaki arabanın eksileri tolere edilmiş fakat 8 bin km daha fazla, o dert değil ama tCe motorun torkunun az olması düşündürüyor biraz...
Aklımızdaki araçlar bunlar, ben fabia ya da clio cephesindeyim fakat sizlerin de fikirlerini merak ediyorum açıkçası, şimdiden teşekkürler