Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından çalışmaları planlandığı biçimde sürdürülen yerli otomobil cephesinden yeni açıklamalar geldi.



Geçtiğimiz sene Bursa’nın Gemlik ilçesindeki  Askeri Hara bölgesine yapılacak fabrikanın temel atma töreni düzenlenmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katıldığı toplantı sırasında koronavirüs salgınına rağmen yerli otomobil için yapılan planlamaların zamanından çok şaşmayacağının altı çizilmişti. Son olarak üretimi git gide yaklaşan model hakkında yeni açıklamalar yapıldı.
Gürcan Karakaş, yerli otomobilin çarpışma testlerinin devam ettiğini belirterek, “Her testten sonra aldığımız raporlar doğrultusunda aracımızı gerekirse optimize ediyoruz. Şu ana kadar buna ihtiyacımız olmadı. O anlamda da oldukça keyifliyiz” 
Avrupa’da üç sene önce kurulu lityum batarya kapasitesi 50 megavat (MW) saatin altındaydı. Şimdi 600’ün üzerinde ve bine doğru gidiyor...

Okumaya devam et...


 
A

Agar

Ziyaretçi
Sayfa sayfa fotoları olurdu gerçek olsaydı. Sonunda değinmiş zaten ecek de acak da..
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sailor

kenblock

Panpa
Beta Programı
24 Ocak 2017
5,278
1
9,426
4,970
kocaeli
Testler şu an simulasyonda çarpışma testleri yapılıyor diye zannediyorum.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım