Bugun aldım bakalım neler yaşayacağız

Çok teşekkürlerHayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin![]()
1.6 tdi gümrük girişli 90 beygir gumrukcu amcam buldu 135 bindeGolfcük hafif kalır böyle ikon bir araca1.9 mu 1.6 mı ? Bunlara AFN 1.9 TDI swap çok iyi oluyor bu arada benden demesi
Hayırlı uğurlu olsun aracınız.
Bir gti dönüşüm projesi yapabilirim ilk defa böyle bir araç ve ilk dizel aracım bilgisizim arastiracagim
Evet sesi çokEğer 1.6 tdi ise sonradan intercooler takılmıştır,1.6 td modeli de var 1.6d de var.O motorlar taş gibidir ama epey sesli çalışırlar,her türlü mazotu her türlü yağı yakarlar ve güzelde yüklenirler her şey mekanik![]()
Teşekkür ederim şuan için keyifli bir araç 10 gün sonra muayenesi var onuda gecikmiş başlayacağız birseylere sunrof ve ön cam otomatik olması guzelMaşallah çok güzel duruyor araç. Kazasız belasız kullanın. Benim de özendiğim araçlardan biridir bu araba![]()
Kocaman kaliteli bir amfi ve ses sistemi mevcut neysekiAraç güzel duruyor,gri olması daha modelli göstermiş.
Güzel bir ses sistemiyle keyifli olacaktır ,dizel sesi çekilmez bir süre sonra.
TeşekkürlerKocaman kaliteli bir amfi ve ses sistemi mevcut neysekiaynen yoksa cekilmez marka model görseli paylaşacağım
Teşekkür ederim evet direksiyon gözüme batıyor golf pololardaki 4 kollu benimde favorimGerçekten çok hoşuma gitti kazasız belasız. İmkan varsa ilk gözüme batan şey direksiyon oldu benim. 4 kollu golf direksiyon çeşitleri çok güzel