Max 350.000 TL ye şehir içinde binmelik otomatik arıza çıkarmayacak 100.000 km civarını geçmeyecek bir hachback araba bakıyorum benzinli olması öncelikli ama dizel de olsa olur 
Corsa ve fiesta var ama boş paket almak istemiyorum mümkünse dolu olmalı
Corsa için 1.2 ve 1.4 motor var araştırdım kadarıyla

Fiesta için ise sadece 1.4 var birde 1.6 ları var ama fiyat olarak bütçeme aşıcak gibi duruyor
Bu araçlardan hangisini almak daha mantıklı olur hangisi daha masrafsız olur arıza anlamında
Özellikle fiesta kaldı aklımda ama çok fazla bir bilgim de yok
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Corsa ve fiesta var ama boş paket almak istemiyorum mümkünse dolu olmalı
Corsa için 1.2 ve 1.4 motor var araştırdım kadarıyla
Fiesta için ise sadece 1.4 var birde 1.6 ları var ama fiyat olarak bütçeme aşıcak gibi duruyor
Bu araçlardan hangisini almak daha mantıklı olur hangisi daha masrafsız olur arıza anlamında
Özellikle fiesta kaldı aklımda ama çok fazla bir bilgim de yok
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Zevk ve tercih meselesi. Olay konfor ve yalıtım ise zaten ne Corsa ne de Fiesta Polo'nun yanından geçemez. Kardeşi Fabia da bence Corsa ve Fiesta'dan üstündür. Ama ben eski araçta Japon-Koreciyim, kafam rahat olsun varsın fazla ses alsın varsın virajlara 5-10 km eksik hızla girsin
 Zevk ve tercih meselesi. Olay konfor ve yalıtım ise zaten ne Corsa ne de Fiesta Polo'nun yanından geçemez. Kardeşi Fabia da bence Corsa ve Fiesta'dan üstündür. Ama ben eski araçta Japon-Koreciyim, kafam rahat olsun varsın fazla ses alsın varsın virajlara 5-10 km eksik hızla girsin  ama onlarda gerçekten eski tip 4 ileri yakıt performans bayağı kötü olacaktır
 ama onlarda gerçekten eski tip 4 ileri yakıt performans bayağı kötü olacaktır