500 bedava yanlız.2016 Focus için sigorta yaptırmamız gerek sigorta tavsiyenizi alabilir miyim 500₺ civarına yapıyorlar. Senede ortalama 6.000 km yapıyoruz en ucuz hangisiyse onu yaptırmak var aklımda
2011 model araca en ucuz 650 ye yaptırabılıyorum eger 2016 model aracı 500 e kaskolayan yer varsa konum bayıının ısmı ve numarasını banada atınSoygunculuk ya istemiyorum yaptırmak zaten az km yapılıyor birde yılbaşı bakımı var yattığı yerden para yiyor
mazda kasko daha ucuz değilmiydi hocamDün 2015 model mazda 3 ün kaskosunu 1200, trafik sigortasını 460 tlye yaptırdık.
Ooo bu harika, teşekkürler@alfhonso yok hocam 2. 3. farketmiyor annemin üstüne 2 araç var ona 500 küsür çıkarken bana en düşük 1835 e yaptılar istanbulda olsa annemin üzerine aldirirdim yada seneye onun üstüne devrederim devir işlemi 120 lira sigorta farkı 1300
Bir kaç yere sorduk bize en uygun geleni buydu mazda haldızda yaptırdık.mazda kasko daha ucuz değilmiydi hocam
Oo Kocaeli'li biri dahaBir kaç yere sorduk bize en uygun geleni buydu mazda haldızda yaptırdık.
Biz yıllardır EsOto'da yaptırıyoruz. Ailede yıllardır Ford var. O vesileyle oraya başvurmuştuk. Yıllardır tanıdığımız kişiler olduğu için artık beklentimizi biliyorlar ve ona göre kaskoyu yapıyorlar. Benim Opel'in kaskosunu da oradan yaptırdık. Belli bir firmaya bağlı değiller, hangisi güvenilirse ve bize uygunsa o firmadan yapıyorlar. Benim size tavsiyem, eğer sigortacınızdan memnun kalırsanız değiştirmeyin ve hep aynı şahıslarla çalışmaya bakın.Bir kaç yere sorduk bize en uygun geleni buydu mazda haldızda yaptırdık.
Biz yıllardır EsOto'da yaptırıyoruz. Ailede yıllardır Ford var. O vesileyle oraya başvurmuştuk. Yıllardır tanıdığımız kişiler olduğu için artık beklentimizi biliyorlar ve ona göre kaskoyu yapıyorlar. Benim Opel'in kaskosunu da oradan yaptırdık. Belli bir firmaya bağlı değiller, hangisi güvenilirse ve bize uygunsa o firmadan yapıyorlar. Benim size tavsiyem, eğer sigortacınızdan memnun kalırsanız değiştirmeyin ve hep aynı şahıslarla çalışmaya bakın.
Babam da sürekli fix axadan yapar artık tanıyorlar bizi indirim filan da yapıyorlar samimi olduk iyiceBiz yıllardır EsOto'da yaptırıyoruz. Ailede yıllardır Ford var. O vesileyle oraya başvurmuştuk. Yıllardır tanıdığımız kişiler olduğu için artık beklentimizi biliyorlar ve ona göre kaskoyu yapıyorlar. Benim Opel'in kaskosunu da oradan yaptırdık. Belli bir firmaya bağlı değiller, hangisi güvenilirse ve bize uygunsa o firmadan yapıyorlar. Benim size tavsiyem, eğer sigortacınızdan memnun kalırsanız değiştirmeyin ve hep aynı şahıslarla çalışmaya bakın.
Aslında bizde şansımıza 16 senedir aynı kişilere yaptırtıyoruz uzunerken hondada çalışan arkadaşlar haldız bünyesinde oraya geçiş yapmışlar. Tabi benim clio'cum hariç onuda ernazda sigortalatıyoruz.Biz yıllardır EsOto'da yaptırıyoruz. Ailede yıllardır Ford var. O vesileyle oraya başvurmuştuk. Yıllardır tanıdığımız kişiler olduğu için artık beklentimizi biliyorlar ve ona göre kaskoyu yapıyorlar. Benim Opel'in kaskosunu da oradan yaptırdık. Belli bir firmaya bağlı değiller, hangisi güvenilirse ve bize uygunsa o firmadan yapıyorlar. Benim size tavsiyem, eğer sigortacınızdan memnun kalırsanız değiştirmeyin ve hep aynı şahıslarla çalışmaya bakın.
Ayıpsın 7/24 kaptanda onlineyimOo Kocaeli'li biri daha@berkertekin