Kesinlikle, ben asıl e seviyordum ama bunu aldığım gün 2003 e de kullandım. Kesinlikle bu daha performanslı geldiHayırlı olsun, facelift far, jant ve orjinal mavi tonda camlarıyla her zaman ilgimi çekmiştir. Kazasız belasız
Ekli dosyayı görüntüle 41729
2008 Audiden daha konforlu ve premium geldi bana. Öyle diyeyimAbi güle güle, kazasız belasız kullan. Rengi de çok yakışmış bence hem iç hem dış.
Hep akıllarda soru işaretidir ya eski model üst sınıf veya eski premium mu yoksa daha yeni premium olmayan/alt sınıf araç mı diye. Mesela buna binince işte araba buymuş, üst sınıf premium dedin mi yoksa yıl farkından ötürü pek hissetmedim mi ?
Teşekkür ederim hacımabi hayırlı olsun, tekerine taş değmesin inşallah. güzel günlerde bin.
Ahahahaha kesinlikleHayırlı olsun,Benim arabanın yıl ve segment olarak rakibi![]()
Hayırlı olsun, kazasız belasız
Makyajsızların motoru güzel olsa da, farları makyajlıya çevirmek lazım
Bir de mavi tonlu bir cam filmi çok yakışır.
Bu kasanın 320 olanına çok yükselmiştik bi dönem. Lpg ile yakıtı da fena değildi ancak 12 tane buji değişimi korkutmuştu
Bu da 163 hp ile tatmin edici güce sahip, top speedde güzel yürüyor.![]()
Hayırlı olsun.
kazasız belasız sürüşler dilerim.
Teşekkür ederimGüle güle kullanın.Bu renk bu kasaya çok yakışmış.
Süleyman'ı yeri başka şimdi abüBenim Süleyman ile yaşıt, benim Süleyman gibi bir Alman tankı DAHA gelmiş foruma, hoşgelmiş :d
Evet, benim arabanın da yıl ve millet olarak rakibi. Segment çok da şey değil şimdi...
Buradan da h.o. diyelim.![]()
Teşekkür ederim ben de far tasarımını vs seviyorum ya. Farklı Bi tercih oldu ama memnunumHayırlı olsun Hakan Bey. Şu far tasarımı hala daha güncel araçlarla yarışır. Çok yakışıklı bir arkadaş edinmişsiniz. Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle, bol gezmeli günleriniz olsun.
Hayırlı olsun yeni aracınız. Özellikle şu iki jant tasarımı ile birlikte benim de gözüme hitap eden, dikkatimi çeken bir araç. Güzel günlerde kullanın.
Ekli dosyayı görüntüle 41750
Ekli dosyayı görüntüle 41751
Teşekkür ederim Allah razı olsunhayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
Teşekkür ederim canımRenk + kaputta yıldız = Benim için tamamdır.
Güzel günlerde kullan abi.