AÇIK 2020 1.6 CRDI SPORTAGE Motor kısmındaki yağ benzeri şeyler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GT-R R35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GT-R R35

Düz Yol Gazcısı
39
23
Marka
Kia
Fotoğrafını attığım yerde kalıntılar vs. mevcut. Bundan dolayı servise gitti ve intercooler giriş hortumu değişti aracın. Buradaki kir olan kısımlar belkide eskiden kalma, bu hortum değişiminden önce olabilir bilmiyorum. Ben bu kısımı motor temizleyici köpük ile temizlesem sıkıp küçük bir fırça ile kirini alsam sorun oluşur mu?
20250416_123016.jpg

Araç 2020 model, 48 bin Km'de.

Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olacak herkese.

Son düzenleme:
würth vb. kaliteli bir ürünün motor temizleyicisini sıkıp yumuşak fırça veya fırça ucuna takılmış bi bezle silebilirsiniz. bir şey olmaz. başka kaçak var mı yok mu anlamanız için daha da iyi olur

würth vb. kaliteli bir ürünün motor temizleyicisini sıkıp yumuşak fırça veya fırça ucuna takılmış bi bezle silebilirsiniz. bir şey olmaz. başka kaçak var mı yok mu anlamanız için daha da iyi olur
Hocam Selsil'in Motor temizleyicisi var elimde, onunla olur mu? 2 gün sonra yeni sipariş ettiğim Caldini marka motor temizleyicide elimde olucak. Onun dışında genel temizleyici köpüğü var bi de elimde Tuff Stuff marka. Hangisiyle yapmam daha iyi olur?

Hocam Selsil'in Motor temizleyicisi var elimde, onunla olur mu? 2 gün sonra yeni sipariş ettiğim Caldini marka motor temizleyicide elimde olucak. Onun dışında genel temizleyici köpüğü var bi de elimde Tuff Stuff marka. Hangisiyle yapmam daha iyi olur?
Selsil hiçte fena değil neden olmasın :)

Durulama gerektirmeyen bir şey olsun da, su değdirmek zorunda kalmayasınız.
Selsil hiçte fena değil neden olmasın :)
Çünkü denemedim :D