AÇIK Pickup Tavsiyesi / Ranger vs Amarok vs Hilux

inzfatih

Fatih
Panpa
2,307
Marka
Porsche
Ranger, Amarok ve Hilux uclusunden yeni kasalarda bilgi deneyim tecrubesi olan tavsiye verebilecek var mi ?

Motor-sanziman sorunsuzluk olarak hangisi iyidir ?

Çiftlikte 98 model emektar Ford Ranger var, artik degistirmek istiyoruz, odun, esya, gubre, ivir zivir tasiyacak

Koy yolu diyebilecegimiz hafif arazi, ekstrem bir durum degil suanki Ford rangerin gittigi yollar ve sartlar olacak.

Özel bir kampanya-indirim olmadikca 4WD en bos konfigurasyonunu alacagiz

Merhaba. Aylar önce sizin sorduğunuz soruyu tekrar sormam gerekiyor.
1.5 milyon civarlarına;
Ford ranger 2.0 ecoblue mu?(2019 yılları sondan önceki kasa)
Toyota hilux 2.4 hi-crusier mı?(2017 yılları sondan önceki kasa)
Isuzu d-max 1.9 v-cross mu (2022 yılları son kasa) almalıyım?

Evin ikinci aracı olacak. Hafta sonları 160 km mesafedeki köyümün yaylasına gidip geleceğim. Off road yapmayacağım.

Aslında benim işimi bütün 4x4 ler görür ama iyisini alayım istiyorum. Navara, X class ve L200 artık satılmıyor yoksa önceliğim Mercedes X class’tı.

Araçtan beklentim minimum arıza ve koltuk konforu.

Aynı paraya ısuzu’nun daha düşük kilometrelisi alınıyor. Gönlüm ranger’dan yana ama arıza açar diye korkuyorum. Hilux’un içi hiç premium değil. Ranger hem içerden hem dışardan daha albenili duruyor.

Sonuç olarak; arıza açısından beni üzmeyeceğini bilsem ranger alacağım. Hilux’a güveniyorum. Isuzu’da çok yeni olacak.

Tavsiyeniz ne olur?
biz hiluxu tercih ettik, pisman etmedi, hilux yada ranger bulabildigim en temizini alirdim, benim hilux tercih etmemde burada cok tutmasi etkili oldu

biz hiluxu tercih ettik, pisman etmedi, hilux yada ranger bulabildigim en temizini alirdim, benim hilux tercih etmemde burada cok tutmasi etkili oldu
Kaç bin kilometrede kaç model hilux tercih ettiniz? Ne kadar yol yaptınız ve pişman etmedi. Bizzat tecrübe edenlerin yorumu çok kıymetli oluyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Sahada, arazide, baraj yollarında eski mesleğim zamanı her marka pickup’a binmiş/kullanmış biri olarak, SsangYong (KGM) dışında bir pickup ben düşünmezdim.

ki son dönemde bir tane Musso Grand aldık.

Gerisi tercih meselesi.

Son düzenleme:
Kaç bin kilometrede kaç model hilux tercih ettiniz? Ne kadar yol yaptınız ve pişman etmedi. Bizzat tecrübe edenlerin yorumu çok kıymetli oluyor. Şimdiden teşekkür ederim.

2024 de yeni alindi, yeri geldi meyve tasindi yeri geldi esya tasindi, koy yollarinda hatta yol
olmayan yerlerde gitti geldi, ayrica ciftlikte calisanlar tarafindan kullaniliyor tek sofor degil, ona ragmen servis disi masraf cikmadi, kilometresini bilmiyorum bakmadim. bizden daha hor kullanacak yer olsa olsa
harfiyat firmasi falan olur o kadar diyeyim

2024 de yeni alindi, yeri geldi meyve tasindi yeri geldi esya tasindi, koy yollarinda hatta yol
olmayan yerlerde gitti geldi, ayrica ciftlikte calisanlar tarafindan kullaniliyor tek sofor degil, ona ragmen servis disi masraf cikmadi, kilometresini bilmiyorum bakmadim. bizden daha hor kullanacak yer olsa olsa
harfiyat firmasi falan olur o kadar diyeyim
Cevabınız için teşekkür ederim. Yeni araç olduğu için tabi arıza açmaması normal. Ben daha çok 100.000 kilometreyi devirmiş ranger ve hilux kıyası arıyorum.