yatak hocamyatak gibi mi olacak yoksa hafifçe açı değişiminden mi bahsediyorsunuz?
genelde o tip hafif ticarilerde o özellik olmuyor. MPV tarzı veya bazı SUV tipi araçlarda oluyor. Özel yaptırmak için aracın koltukları ile arka davlumbaz arasındaki mesafeye bağlı. Halihazırda koltuk davlumbaza dayanıyorsa yaptırmak mümkün değil.arka koltuğu arkaya yatan caddy fiorino tarzı araç arıyorum. özel yaptırma şansım yok. hangi araçlarda var acaba bilgisi olan varmı? caddylerde stok olarak varmı? multivan almak abartı geldi biraz.
Bir ara bu kasa Carnival vardı bizde. 3. sıra koltuğu dahil istediğiniz şekilde yatabiliyordu. Diğer kasalarını bilmiyorum.yatak hocam
yatak hocam
detay çok işime yaradı hocam. zaten detay lazımdıBir ara bu kasa Carnival vardı bizde. 3. sıra koltuğu dahil istediğiniz şekilde yatabiliyordu. Diğer kasalarını bilmiyorum.
O koltuklar şu anda evin içinde hala yatabiliyor.Gümrüğe verirken söktük, hala kullanılıyor. Neden bu detayı verdim derseniz, koltukları aşırı rahattır onu belirtmek istedim.
otele para vermek zor gelmez de otele gitmek zor geliyor bi tıkYatak olarak arıyorsan tercihim D3-D4 kasa doblo olurdu , Pandizot kademesi mevcut ve gerçekten yatak oluyor bu araç , hatta sırt kısmı hafif şezlong efektli bir uzanmaya sahip oluyorsunuz. Kamp , uzun yolculuklar gibi aktiviteler varsa otellere para harcamak zor geliyorsa ben araba ile uzun yollar gittiğimde doblo tercih etmiştim![]()
Ağam 156 sw de yatak oluyordu, 2 tane alyan civatayla oturak kısmınıda alınca düm düz 190cm alan oluyorduYatak olarak arıyorsan tercihim D3-D4 kasa doblo olurdu , Pandizot kademesi mevcut ve gerçekten yatak oluyor bu araç , hatta sırt kısmı hafif şezlong efektli bir uzanmaya sahip oluyorsunuz. Kamp , uzun yolculuklar gibi aktiviteler varsa otellere para harcamak zor geliyorsa ben araba ile uzun yollar gittiğimde doblo tercih etmiştim![]()
Boşa sattım deseneAğam 156 sw de yatak oluyordu, 2 tane alyan civatayla oturak kısmınıda alınca düm düz 190cm alan oluyordu![]()