AÇIK 170-180 bine en sorunsuz ne olur?

Alper45

Panpa
2,416
28
Arkadaşlar selam, şehir içi kısa mesafe kullanılacak(5km), yer yer de uzun yolda(kalmazsa, 80km mesafe) kullanmaya bir araç düşünüyorum. Mümkün olan en az soruna sahip olsun, 5 vites olsun yeterli.

Kafamdaki araçlar:
1-Renault Spring
2-Fiat Uno
3-Lada?

Hiç almasam daha iyi gibi aslında da, insanın aklından öyle bir geçiyor öyle.

Şimdiden teşekkür ederim :)

Sıradan clio I 1.4 tavsiye edecekken enteresan bir araca denk geldim. Bütçe olunca bir f4r swap yaparsın :D

1760092606639.png

İç mekan çok iyi

edit: bu da 1.4 tavsiyesi: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-dan-1996-clio-1.4-masrafsiz-1262804741/detay

1760092848980.png

Son düzenleme:

İkisi de çok güzelmiş uygun fiyata forumdan düşünenler kesin bakmalı hatta almalı :D

Düzgün bir Lada Samara mutlu eder diye düşünüyorum. İç aksamı baya adidir. Direksiyonu çok zor döner. Ama motoru yürüyeni düzgünse kalorifer de çalışıyorsa baya yol gidilir. Aynı paralara Hidrolik direksiyonlu UNO bulunabilir belki ama enjeksiyonlu versiyon harici hidrolik direksiyon var mı emin değilim. Enjeksiyonlu UNO’lar biraz dertlidir işin açığı. Ha şöyle bir seçenek de var, orijinalinde enjeksiyonlu çıkıp, sonradan karbüratöre çevirilen çok araba var, bunlardan birinin hidrolik direksiyonlusu iş yapar bence.

baccara çok güzelde ph1'lerin ön tarafı zor bulunuyor farı vs,ilan paylaşılmış ama ph2 farlar onlar :) ara ara ilana giriyor sanki daha evvelden turbo vardı gibime geliyor ama yinede güzel

uno karbüratörlü iş yapar bu rakama