İşini Bilen Yazılımcı Bulmak Bu kadar Zor Olmamalı

EOK

Emre Özcan Karademir
Panpa
681
25
Marka
Peugeot
Mevcut yazılımımda yakıtım biraz daha açık olduğundan dolayı, yüksek EGT den motora zarar vermekten korkuyorum açıkçası o yüzden anlık haliyle pek basmıyorum. DV6ATED4’te veya özellikle bosch EDC16 beyninden iyi anlayan. Arızasız sorunsuz güzelinden uğraşarak yazabileceğimiz birini arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Mevcut yazılımımda yakıtım biraz daha açık olduğundan dolayı, yüksek EGT den motora zarar vermekten korkuyorum açıkçası o yüzden anlık haliyle pek basmıyorum. DV6ATED4’te veya özellikle bosch EDC16 beyninden iyi anlayan. Arızasız sorunsuz güzelinden uğraşarak yazabileceğimiz birini arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kayışdağı EcuFast’ı önerebilirim. Benim birebir tecrübem yok ama yakın çevremde aracını yazdıran oldu. Birkaç güne İstanbul’da olacağım, istersen bi gider görüşürüz.

Kartal Sanayi'de RAMS ECU var, gittim oraya vakit harcamadan anlattım böyle böyle, bu edc16 beyinlerde bizim arabalarda egr yi kapatmadan basınç açamıyoruz maalesef egr bizi blokluyor. Ben bunu kendim araştırarak öğrendim bu arada yazılımcılarda yine bir şey söylenmedi. Gittim ne istediğimi söyledim işte egr'yi kapatıcaz flowudur osudur busudur arızalarını kapatıcaz, enjektörler açık onları kısıcaz, bir de basınç açıcaz dedim. Ona göre ayarladı. emme tarafı hybridle peak 1.4 barda yürütüyorum şu anda. Zaten her saniye gazlamıyorum da. 4800 devire de kesici koymuş pek bi anlamı yok o kadar çevirmiyorum zaten. Neyse işin kısası eğer dizel 307'niz var ise egr kapatmadan basınç açamıyorsunuz çünkü egr fazla basıncı beyinden kesiyor bilginize. Konu kapatılabilir bu arada. Daha yazılımla çok oynayacağımı sanmıyorum.