En Son Ne Aldınız?

Teşekkür ederim hocam :) . Çekişi hiç 75 beygir gibi değil. Genel olarak motoru beğendim.
Hayırlı olsun gayet güzel seçim. Aklımda kalan yüksek oturuş pozisyonu oldu onun dışında sevdiğim bir modeldir. Sen de severek kullanırsın umarım.

Hemen benim eski Palio'daki speclere getirelim. Hibrit turbo, büyük enjektör, filtre, egzoz, yazılım ile anında 150 hp hatatat
Şaka bir yana bu zamanda standardın dışına çıkmak kulağa pek mantıklı gelmiyor. Reçetesi belli arabalar belki soft bir yazılımla güçlendirilebilir ama fazlası risk.
İşin komik tarafı yüklü Palio kırılır korkusuyla sattım. Aldığım 206+'ya motor yaptırdım. Yetmedi Clio RS aldım motor yaptırdım. O da yetmedi motoru kırdım şimdi yeniden stock motor topluyorum :') Palio'ya ne mi oldu? Ben bunları yaparken Gölcük'te kullanılmaya devam ediyordu :D Mutlujet candır.

Hayırlı olsun gayet güzel seçim. Aklımda kalan yüksek oturuş pozisyonu oldu onun dışında sevdiğim bir modeldir. Sen de severek kullanırsın umarım.

Hemen benim eski Palio'daki speclere getirelim. Hibrit turbo, büyük enjektör, filtre, egzoz, yazılım ile anında 150 hp hatatat
Şaka bir yana bu zamanda standardın dışına çıkmak kulağa pek mantıklı gelmiyor. Reçetesi belli arabalar belki soft bir yazılımla güçlendirilebilir ama fazlası risk.
İşin komik tarafı yüklü Palio kırılır korkusuyla sattım. Aldığım 206+'ya motor yaptırdım. Yetmedi Clio RS aldım motor yaptırdım. O da yetmedi motoru kırdım şimdi yeniden stock motor topluyorum :') Palio'ya ne mi oldu? Ben bunları yaparken Gölcük'te kullanılmaya devam ediyordu :D Mutlujet candır.
Teşekkür ederim hocam, motordan ben de memnun kaldım.

Yazılım vs düşünmüyorum, az yaksın, masrafsız olsun, performansa ihtiyacım yok düşüncesiyle aldığım için, o top benim kullanım amacımın dışına çıkıyor şu an.

Mutlujet beni de mutlu edecek gibi, bakalım :D

Son düzenleme:
Viofo A329T On arka arac kamerasi

Onceki kameram da Viofo'ydu ve cok can sikici bir sekilde bozulmustu o yuzden bu markayi tercih etmemeye calistim ancak bu ozellikleri sunan baska urun de bulamadim ve viofonun sorunlari aradan gecen zamanda cozmus olacagina guvendim. Bakalim ne olaca
on + telefoto + arka sanmistim

on ve telefoto imis sadece, telefotoyu cok daha guzel plaka gosterdigi icin istedim. arkayi da artik daha sonra alip takicam muhtemelen :D en azindan cihaz destekliyor

2016 model Renault Megane Hb 1.5 DCI 110hp manuel vites Touch plus donanım - 88.000km, boya ve değişen yok. Triger seti, devirdaim,antifriz ve periyodik bakımı 2000km önce yapılmış. 1080.000₺'ye alındı. (Akrabamız için alındı)
hayırlı olsun güle güle kullanın 🧿 ben de 2025 sonunda 1 milyon altına bu minvalde bir megane 4 hb çok bakındım ama 900'lü fiyatlara bulabildiğim ve gidip görebileceğim yakınlıktaki arabaların çoğunda km çok yüksekti istediğim gibi bir tane denk getiremedim.

hayırlı olsun güle güle kullanın 🧿 ben de 2025 sonunda 1 milyon altına bu minvalde bir megane 4 hb çok bakındım ama 900'lü fiyatlara bulabildiğim ve gidip görebileceğim yakınlıktaki arabaların çoğunda km çok yüksekti istediğim gibi bir tane denk getiremedim.
Teşekkür ederim, bu araçtan önce aynı özelliklere sahip 2adet Megane'a daha bakmıştık. Biri 126bin km'de diğeri ise 103.000 km'de onların fiyatı 1025.000₺ idi.
Fakat genel durumları pek iyi değildi, satıcının bahsetmediği farklı durumlar çıktı ve vazgeçildi.
Neyse ki istediğimiz kondisyonda bir araç bulabildik, bu rakamlara otomatik vites olsaydı daha iyi olurdu.
Fakat akrabam Amasya'da yaşıyor ve fazla trafik olmadığı için manuel vites olması problem olmayacaktır diye düşündü.

F30 için amortisör ve ekipmanları aldık biraz kazıklanmış olabilirim, özellikle bazı kalemlerde toplu olunca ses etmedim, 450tl hızlı pazarlıkla 30.000tl ye bağladım.

Ön kule takozu 2 adet LEMFÖRDER: 3.000*2=6.000tl
Ön amortisör takımı sağ sol SACHS 7.250tl
Ön helezon yay takımı LESJÖFORS: 5.500tl
Ön yay altlığı 2 adet BMW: 900*2= 1.800tl
Ön amortisör lastik ve körük seti 4 parça KAUTEK: 1.000tl
Arka amortisör takozu LEMFÖRDER: 1.200*2=2.400tl
Arka amortisör körük seti 4 parça FEBİ: 1.000tl
Arka helezon yay takımı LESJÖFORS: 5.500tl

Son düzenleme:
F30 için amortisör ve ekipmanları aldık biraz kazıklanmış olabilirim, özellikle bazı kalemlerde toplu olunca ses etmedim, 450tl hızlı pazarlıkla 30.000tl ye bağladım.

aynı yılların mondeosu da bu fiyatlara geliyor. Sadece takoz fiyatları yüksek gibi geldi burda, diğer elemanlar bmwye göre ucuz bile.

Kaliteli yan sanayi parçalar tercih ettik, BMW logolu ürünler 3-4 katı fiyatlarda. Hepsini logolu tercih etsem 100 bin tl gibi bir rakam çıkardı büyük ihtimalle.
yüksek ihtimal öyle olurdu. Motor elemanları hariç kaliteli yan sanayi daha kârlı oluyor, hatta uzun süre bile dayanabiliyor bazı parçalar. Mesela bizim bi ara arka stop camı kırıldığı için yan sanayi taktırmıştık, orijinaline göre görüntü farkı da yok. 2-2.5 sene kadar dayandı, sonra ledi bozuldu. Yine yan sanayi stop 2.5k ₺, orijinali 20k ₺ . Basit bir vites topuzuna 3 sene önce 15k ₺ fiyat çekiyorlardı. Sadece şanzıman kavramasına yetkilide 300-350k ₺ diyorlar, sanayide komple söküp revizyon işlemi yapıldı, çıkma beyin takıldı 100k ₺ tuttu falan.

Ha bazen orijinal ürünle yan sanayi arasında çok fiyat farkı olmayabiliyor, o zaman direkt orijinaline yöneliyorsun ama öbür türlü parabolik fiyat farkında değmez diyorsun. Arabanın ederi ne ki sadece belli bir kısmına çok para harcayasın.

Logolu ürünlerde sadece motor elemanlarını alırdım dediğim gibi.

Fiyatlar normal aslında. Amortisör takozu da dahil.