En Son Ne Aldınız?

1000588052.jpg

Lastik tamir hizmeti (300 TL- 1akıllı vida) ((Sıfır lastiğe yapılır mı bu be kadın!))

TCL 65Q6C
Govee Envisual Led 3 Lite

@Onur Kmnt görüp araştırdım açıkçası ve yorumlar f/p araştırmasında bu cihazı aldım. Basıncı beklediğimden çok iyi. Malzeme kalitesi tatminkar, hortumu uzun. Bir büyük bir küçük batarya ile birlikte geldi. Büyük bataryanın yarısı bile bitmeden rahatlıkla Sportage'i yıkadım. Fiyatına göre çok anlamlı bence. Ne kadar uzun ömürlü olacak göreceğiz bakalım. Tek sevmediğim yanı suyu biraz fazla hızlı bitirmesi. Ben genelde aracımı 1,5 lt'lik sularla silerek temizleyen biriydim, bu biraz fazlaca su israf ediyor ama çok kirli olduğunda el mecbur. Bu arada kampanya puan muan 1320 tl'ye almıştım yaklaşık 2 hafta önce şimdi 1899 yazmışlar. https://www.hepsiburada.com/7go-7cw...tum-kopuk-aparati-p-HBCV00009ZOMNX?magaza=7go

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-04-28 at 14.46.29.jpeg
    WhatsApp Image 2026-04-28 at 14.46.29.jpeg
    247.8 KB · Görüntüleme: 0
@Onur Kmnt görüp araştırdım açıkçası ve yorumlar f/p araştırmasında bu cihazı aldım. Basıncı beklediğimden çok iyi. Malzeme kalitesi tatminkar, hortumu uzun. Bir büyük bir küçük batarya ile birlikte geldi. Büyük bataryanın yarısı bile bitmeden rahatlıkla Sportage'i yıkadım. Fiyatına göre çok anlamlı bence. Ne kadar uzun ömürlü olacak göreceğiz bakalım. Tek sevmediğim yanı suyu biraz fazla hızlı bitirmesi. Ben genelde aracımı 1,5 lt'lik sularla silerek temizleyen biriydim, bu biraz fazlaca su israf ediyor ama çok kirli olduğunda el mecbur. Bu arada kampanya puan muan 1320 tl'ye almıştım yaklaşık 2 hafta önce şimdi 1899 yazmışlar. https://www.hepsiburada.com/7go-7cw...tum-kopuk-aparati-p-HBCV00009ZOMNX?magaza=7go
ben bizim araçlar için 2 damacana durulama , 1 kova da köpükleme için su harcıyorum, anca yetiyor düzgün temizlemeye.

çift batarya olması iyiymiş, bizimkinin üstünde gelen batarya mondeoyu yıkamaya anca yetiyor. Ekstra satılıyorsa büyük batarya almak lazım. En baştan bu modeli görseydik bunu alırdık gibi.

suyu verme kuvveti iyi, büyük depodan veya direkt musluktan su bağlanırsa daha kuvvetli veriyor.

köpük haznesindeki köpüğü çabuk bitiriyor, ucunda ayar olsa daha iyi olurdu ama ucuz etin yahnisi bu kadar.

şuana kadar 3 defa kullandım bizimkisini, 3 yıkama daha yapabilirsem parası çıkmış oluyor. Küçük araç sahipleri için ideal bir ürün.