Girip bi baktım ilanlara da, hepsi harap halde ya.ilk çıktığında ne düşmüştüm bunlara be.
2.4 volvo motorlu çeşitli araçlar videosu
Full sideways + sol ön teker havada viraja girmek İS-Tİ-YO-RUM
Videomuzda ürün yerleştirme bulunmaktadır.*2.4 volvo motorlu çeşitli araçlar videosu
Adı üzerinde Best-MotoringBu kanal harika ya, mükemmel togue sürüşleri var.
Ah bi de ingilizce cevirileri duzgun okunsa bazen cumleleri o kadar atliyor ki altyazi sustugu zaman bile altyazi geciyor belki editleme hatasidir bazen de youtube'un otomatik cevirisi oluyorr o evlere senlik. Bi de ceviri olsa bile teknik bilgileri verirken sacma sapan kelimeleri degistirilmis sekilde veriyor.Adı üzerinde Best-Motoring
En sevdiğim karlı yarışları ve kışın olan karşılaştırma testleri.
Hocam video renk ayarlarin neler? Technopat'a yukleyecek misinKolpadan Accord incelememsi sürüş videosu
D-Log 10bit renk kaydı var kameradan sonra üzerine biraz satürasyon vs ile böylr. Kamernın iso ve shutter ayarı otomatikte o yüzden arada parlaklık değişiyor.Hocam video renk ayarlarin neler? Technopat'a yukleyecek misin![]()
shutter ayarını sabit tut mümkün mertebe, iso kendi kafasına göre değişsin.D-Log 10bit renk kaydı var kameradan sonra üzerine biraz satürasyon vs ile böylr. Kamernın iso ve shutter ayarı otomatikte o yüzden arada parlaklık değişiyor.
Çok eski dönem VW motorlarında sıfırdan motor geliştirme maliyetiyle uğraşmamak için benzinli motorları modifiye edip dizel yapıyorlardı. Haliyle verimsiz, gürültülü, abuk subuk üniteler denebilir
kabız motor nedir deseler bu derdim