Selamlar,
Aralık ayında da giderken duyurmuştum yine paylaşmak isterim. 4-5 Temmuz Cumartesi ve Pazar İstanbulpark'ta hem TPŞ 2.ayak yarışları hem de Trackday organizasyonu düzenlenecek.
Kocaeli tayfa olarak çok paylaşamasak da ara ara buluşup görüşüyoruz. Daha çok @bt abi paylaşmaya gayret ediyor
İstanbul tayfadan gelmek isteyen olursa 4 Temmuz'da 17:00 seansında piste çıkacağım. Muhtemelen 13:00 gibi pistte olacağız. Öncesinde ve sonrasında çay kahve içip sohbet edebiliriz. Gelenlere tavsiyem güneş kremi ve şapkalarınızı eksik etmeyin. Ankette 2 şık seçebilirsiniz.
Bu sefer İ20N ile çıkıyor olacağım. Yan koltuğumda bir arkadaşım olacak.
ÖNEMLİ NOT: Bu organizasyonda TOSFED cüzi rakamlarla otopark ve seyirci bileti satıyor. Cumartesi için göremedim ancak Pazar günü gelecekler aşağıdaki linkten otopark ve seyirci bileti alabilir.
tosfedbilet.com
Aralık ayında da giderken duyurmuştum yine paylaşmak isterim. 4-5 Temmuz Cumartesi ve Pazar İstanbulpark'ta hem TPŞ 2.ayak yarışları hem de Trackday organizasyonu düzenlenecek.
Kocaeli tayfa olarak çok paylaşamasak da ara ara buluşup görüşüyoruz. Daha çok @bt abi paylaşmaya gayret ediyor
Bu sefer İ20N ile çıkıyor olacağım. Yan koltuğumda bir arkadaşım olacak.
ÖNEMLİ NOT: Bu organizasyonda TOSFED cüzi rakamlarla otopark ve seyirci bileti satıyor. Cumartesi için göremedim ancak Pazar günü gelecekler aşağıdaki linkten otopark ve seyirci bileti alabilir.
TOSFED | Motorsporları Bilet Platformu
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu resmi bilet platformu. Drift ve Pist şampiyonası etkinlikleri için güvenli online bilet satın alın.
Son düzenleme: