Koca Oğlan - Grand Scenic

Gökhan61

Gökhan K.
Panpa
1,637
44
Marka
Dacia
Vaktiyle çok kıyısından köşesinden döndüğüm 7 koltuklu son makyajlı yüz aracıma kavuşmak nihayet nasip oldu. İlk sahibi Trabzon da esnaflık yapan bir abimiz. İkinci sahibi tapu da bir memur arkadaş. Sonraki sahibi yine tapuda memur olan bir ablamız. Uzunca yıllar onlar kullanmış. 2013 model 296.000 km de. 1.5 parça boya harici hatasız. Döşemeleri vs ilk günkü gibi kusursuz. Kapıları camları hiçte öyle yüksek km yapmış bir araç gibi değil. 1 takım goodyear dört mevsim lastik taktım alır almaz. Montaj dahil 20.000₺
Sağ arka teker fren sensörünün kablosu kopuktu onu yaptırdım ve ustam sağolsun beş kuruş para almadı. Multimedya sipariş verdim. 9500₺. Şu an masraf edeyim desem gözüme çarpan silecek lastikleri değişecek. Silmesi güzel ses yapıyor. Sol arka kapıdaki cam düğmesi yerinden oynuyor sanırım tırnağı kırık. Birde frene basınca titreme var ama diskler yeni ona bakılacak. Derli toplu arabaları seviyorum. Daha detaylı fotoğraflar çekeceğim ama Trabzon da hava günlerdir kapalı. Daha 10 gün daha yağmur gösteriyor. Nemden geberdik.
Bu arada bagajdaki perdenin koyulduğu bölmeyi olta kamışlarımı koymak için kullandım. Yolcu için olan küçük bölmeyede makinamı koydum. Ben bu arabaya aşık oldum 😍
IMG_1020.jpeg
IMG_1019.jpeg
IMG_1018.jpeg
IMG_1017.jpeg
IMG_1027.jpeg
IMG_1029.jpeg
IMG_0985.jpeg
IMG_0986.jpeg

hayırlısı olsun, makyaj öncesi dolu paketleri radarımda. Olur da mondeo'yu satma gibi bir iş yaparsak aynı paraya veya bir tık daha üstüne düşük km grand sceniclere denk gelinebiliyor.

1 - MPV, 2 - station wagon, bunların tadını alınca insanın satası gelmiyor.

Spor versiyonları saymazsak zannedersem Renault'un yıllar içinde yaptığı en mantıklı ve iyi araçlardan bir tanesi. Güle güle kullanın.

Hayırlı olsun, bu dönemin Renault'larını seviyorum. Donanımlı, yenilikçi ve kalite olarak da aşağı kalmayan modellerdi. Kart anahtar 🥰

Bizim milletin MPV hater'lığına hak versem de Scenic'in gerçekten hakkı yenmiş. Almanlar ve Ford'un modelleri için parçası pahalı, komplike donanımları var ya da vergi sistemimize uygun motorlarla gelmedi vs. diyebilirsin ama Scenic..

Megane 3 alma bunu al 🤷🏻 Tartışmalı olarak tasarımı da daha güzel 🤔 C4 Picasso da adaletli, onlar da normal C4'ten hawli duruyordu 😎

Hayırlı olsun, bu dönemin Renault'larını seviyorum. Donanımlı, yenilikçi ve kalite olarak da aşağı kalmayan modellerdi. Kart anahtar 🥰

Bizim milletin MPV hater'lığına hak versem de Scenic'in gerçekten hakkı yenmiş. Almanlar ve Ford'un modelleri için parçası pahalı, komplike donanımları var ya da vergi sistemimize uygun motorlarla gelmedi vs. diyebilirsin ama Scenic..

Megane 3 alma bunu al 🤷🏻 Tartışmalı olarak tasarımı da daha güzel 🤔 C4 Picasso da adaletli, onlar da normal C4'ten hawli duruyordu 😎
7 kislik pichasso ile 12 kisi seyahat etmistik agalarla. Denize gittigimizde millet kacak gocmen sandi bizi

Güle güle kullanın, bunun 2007 model ve 2011 model Privilege'lerinden vardı babamda. Bayıla bayıla biniyorduk. Hatta 2011'in TomTom navigasyona korsan yazılım güncellemesi atmıştım 😅