Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen cansın can adamın ios 10.2 versiyonusun abim benim be ortak noktamız olduğuna sevindim :D

bi de çok hantal diyolar, ona da inanma. Zonguldak'ta dağ bayır yollarda taş arabası gibi kullanıyoduk biz onu, 2005 model pert kaydı vardı bizim patronlar 3 kere büyük kaza yaptılar yaptırıldı yine devam yaptırıldı yine devam. Geçen gün haberi geldi tünelde kaydırmışlar karşıdan gelen minibüs son darbeyi vurmuş araba komple yalan olmuş :)

bi de çok hantal diyolar, ona da inanma. Zonguldak'ta dağ bayır yollarda taş arabası gibi kullanıyoduk biz onu, 2005 model pert kaydı vardı bizim patronlar 3 kere büyük kaza yaptılar yaptırıldı yine devam yaptırıldı yine devam. Geçen gün haberi geldi tünelde kaydırmışlar karşıdan gelen minibüs son darbeyi vurmuş araba komple yalan olmuş :)
9 canlı kedi gibi:)
İyi dayanmış

Ahahaha harbiden 9 canlı kedi misali olmuş :D Abi araba saçma bir şekilde 1.6 gibi yürüyo bir ara acceleration vidyosu çekmeyi düşünüyorum zaten

9 canlı kedi gibi:)
İyi dayanmış
Ahahaha harbiden 9 canlı kedi misali olmuş :D Abi araba saçma bir şekilde 1.6 gibi yürüyo bir ara acceleration vidyosu çekmeyi düşünüyorum zaten

Valla acaip bişi araba ya cidden çok sağlam yürüyor, sağlamlık hissi de var arabada. Zonguldakta anlayan tamirci bulmakta zorlandık sadece. bi kaç ustaya gitti randıman alınamadı Ereğlide birini bulduk o gayet iyiydi.

Edit. Belki alırsam 1.6 enjoy benzinli olabilir, dizel olmaması için sadece o da

Son düzenleme:
Forumda yardımlaşma başlığımı açsak, gerçekten ihtiyac sahibi olan herkes iban paylaşıp para talep etse.
Mesela,
Arkadaşlari arabamın altına difüzor alacam 500 eksik. İban budur. Hakkınızı helal edin. 164000 abone küçük küçük 5 10 tl gönderse adam difüzörünü alır.
Yada X kişi trafik sigortası 1000 tl yardım dese, gerkez 5 10 bişey atsa ne gözel olur. :)

Forumda yardımlaşma başlığımı açsak, gerçekten ihtiyac sahibi olan herkes iban paylaşıp para talep etse.
Mesela,
Arkadaşlari arabamın altına difüzor alacam 500 eksik. İban budur. Hakkınızı helal edin. 164000 abone küçük küçük 5 10 tl gönderse adam difüzörünü alır.
Yada X kişi trafik sigortası 1000 tl yardım dese, gerkez 5 10 bişey atsa ne gözel olur. :)
Altıma G30 5 serisi çekerim :D:D:D.

Mesela,
Ben varım abi. Herkes 1 lira yollasa ikinci el cla 180 amg 1.5 dci alırım. Hayalim

Mesela,

suistimal edilebilir, gerçekten ihtiyacı olmayabilir bunların tespiti gibi bir işleyiş düzeni olmadığı sürece zor. Keşke yapılabilse ama polyannacılık olur diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...