Mrb kly glsn
aha geldi tosun, naptın nettin hacı emmi ?
Mrb kly glsn
Sherlock Holmes 4. sezon 1. bölüm geldi bugün. efsane olmamış tamamen hayal kırıklığı...
Sherlock'u bi ben sevemedim galibaSherlock Holmes 4. sezon 1. bölüm geldi bugün. efsane olmamış tamamen hayal kırıklığı...
Pazartesi sendromudur genelde çoğu insanda görülür bende dahilİyi geceler reisler. Sıkıldım yav.
Aslında yapmam gereken işler var ama kalkmak da istemiyorum. Yarın sabah yaşlı kadının (mrs. Ginny kendisi yaşlıca bir ingiliz babaannesi dir) dersinde yaparım yapacaklarımı.Pazartesi sendromudur genelde çoğu insanda görülür bende dahil![]()
Dağ 2 yi tek geçerim 2 kere gittim sınavlar olmasa daha da giderdim![]()
valla hocam kıtaplarını ben kendı adıma sevdım. dızısı ıse yuzde 50 dıyebılırım. zaten su an kendı kuzum servıste tampon gıtmıs jant gıtmıs halde dagınıktı bugun ayrı uzuldum. konuyu degıstıreyım barı bır gun arabayı yıkattım oturdum bakıyorum bole yakmısımda djarum zevkle bakıyorum ama. hanı fıyatı vs onemlı degıl zaten araba severler anlarlar ısterse 5 para etmesın benım gozume ayrı gelır. o an ıcerı 4 gtr girdi. sonra baktım dedım boyle evrenin neyse. hadı bır tanesını gormeye sevınen ben 4 tane nedır abı. bı tanesıde black edıtıon dı. ha sımdı buraya nasıl geldım sherlock gelmıs falan bır senede anca gelıyor bekledık falan kafa dagılsın hakıkaten degmedı. @alfhonso nun motoru gitti. ona bıle canım sıkıldı .Sherlock'u bi ben sevemedim galiba
Ne dizisine tutunabildim ne de kitap serisine
Yarıda bıraktım ikisinide
Harbi güzel filmdi yav. Tüylerim kaç kere diken diken oldu.Dağ 2 yi tek geçerim 2 kere gittim sınavlar olmasa daha da giderdim![]()
ne yapcan lanAslında yapmam gereken işler var ama kalkmak da istemiyorum. Yarın sabah yaşlı kadının (mrs. Ginny kendisi yaşlıca bir ingiliz babaannesi dir) dersinde yaparım yapacaklarımı.
Vayy eve projeksiyon falanda yapmışız abi. Kaça geldi abi bütün tertibat bide ne marka aldın makineyi?Dağ 2'yi izlemedim.Çıktığı zaman alıp Evde projeksiyon cihazından yansıtıp tek başıma içerek izleyeceğim.
Fesat fesat olmayın yav. Matematik ödevini yapacamne yapcan lançok kötü şeyler aklma gelior
![]()
Bence git kaçırmaDağ 2'yi izlemeyeni dövüyolarmış o yüzden ben izlemedim demiyorum![]()
![]()