Yav olm seni gördükten sonra ciddiye alamıyorum kusura bakma haduahshahahbeni kuma alsana
Yav olm seni gördükten sonra ciddiye alamıyorum kusura bakma haduahshahahbeni kuma alsana
Tr de alpine a610 var mı ya sen bilirsinDauphine
1.90 boyum yok diye böyle diyon dimi lanYav olm seni gördükten sonra ciddiye alamıyorum kusura bakma haduahshahah
evet tam ondan yani küfür değil bence bişey olmaz kalsın mı böyleAmı mı
Estağfurullah sadece ciddiye alamıyorum işte1.90 boyum yok diye böyle diyon dimi lan![]()
![]()
![]()
Berkin reis ellemiyor burda. Uyarı bile yemedimevet tam ondan yani küfür değil bence bişey olmaz kalsın mı böyle![]()
![]()
![]()
Abi bir ara fan sayfasında görmüştüm.Hatta şimdi baktım direk google a yazınca çıkıyor.Renault'un nadir saydığımız bizim için hayal olan çoğu modeli Türkiye'de mevcut genellikle Ralli ile uraşanlar ya da benim gibi hot hatch fransız manyakları alıyor.Tr de alpine a610 var mı ya sen bilirsin
Ellemiyor diye de öyle yazmasanBerkin reis ellemiyor burda. Uyarı bile yemedim![]()
online degılde ondan bırazdan gelırBerkin reis ellemiyor burda. Uyarı bile yemedim![]()
Olm bu ne lan?Amı mı
ben yine de seni seviyomEstağfurullah sadece ciddiye alamıyorum işte
Eski itibarını kaybettin...
Ama böyle daha iyi bos ver
Sarı var bi tane bursa müzede duruyorYa ben bu foruma girdiğim zaman ödev falan yapasım gelmiyor.Gidiyom ben.
Abi bir ara fan sayfasında görmüştüm.Hatta şimdi baktım direk google a yazınca çıkıyor.Renault'un nadir saydığımız bizim için hayal olan çoğu modeli Türkiye'de mevcut genellikle Ralli ile uraşanlar ya da benim gibi hot hatch fransız manyakları alıyor.
Abi onun kol kırık ya acıdan ne yazdığını bilmiyo olabilirOlm bu ne lan?
Morfin falan verdiler heralde ağabey mazur görün :/Olm bu ne lan?
İnanmamben yine de seni seviyomseni de görelim
![]()
onun gıcığı bana sadeceBerkin reis ellemiyor burda. Uyarı bile yemedim![]()
Aynen abi editle ekledim bende zaten sonra fabrikaya vermişler.Sarı var bi tane bursa müzede duruyor
o partıyı destekleyen adamın boyle guzel bır forum cıkarabılecek kafaya erısebılecegını sanmam.onun gıcığı bana sadeceakpli sanırım
bıyıklarımı kimseye elletmem ama sen elleyebilirsin yer mekan söyleİnanmam