knk muğlada başlayacağım için buraya para vermek istemiyorum. Direk gidince ağırlık basasım varPanpa ben çantayı hazırlıyorum atıyorum bagaja ders çıkışı kampüsteki spor salonuna gidiyorum mis yok mu sizin kampüste

knk muğlada başlayacağım için buraya para vermek istemiyorum. Direk gidince ağırlık basasım varPanpa ben çantayı hazırlıyorum atıyorum bagaja ders çıkışı kampüsteki spor salonuna gidiyorum mis yok mu sizin kampüste
Ulan öğrenci indirimi var bizim aylık 20 lira. Tabi dışardan gelenlere 80 lira falan o ayrıknk muğlada başlayacağım için buraya para vermek istemiyorum. Direk gidince ağırlık basasım varhopp basmışım aminoasiti taş gibiyim
![]()
![]()
Yaşına göre evet o yıllardaki mazda auris ve vw gibi markalardan büyük bagajı abiastranın bagajda kocamannn))
Yaşına göre evet o yıllardaki mazda auris ve vw gibi markalardan büyük bagajı abi
knk muğlada başlayacağım için buraya para vermek istemiyorum. Direk gidince ağırlık basasım varhopp basmışım aminoasiti taş gibiyim
![]()
![]()
Geçmiş olsun kardeşim.Doktor yatırdı akşam ameliyat varmış
Kist değil tümör olduğu için ciddiyette varmış
düşünsene üçgen vücut saçlar şekil saat rolex ayakkappplar yeezy gözlükler raybannn parfüm dior-sauvage tester fazla para vermeylm 150 tl. Çok iyiymiş yaa. Düzgün spor yapabileceğiniz salon varsa aksatmayın dostlar. Gidin spora şart. Sağlıklı ve zinde olursunuz. Dinç yaşarsınız. Gidin spor gidin.
Sen gezdirirsingelecem ulan antalyaya, beni gezdireceen hee mii ?![]()
Sen gezdirirsin![]()
Sen delisinben antalyayı bilmiyorum sen şuraya gitcez de beraber gezeriz![]()
yaza iyi girmek lazım1 ay falan spora gidip vücudu düzene sokmak lazım sonra evde kendi ağırlığınla da çalışırsın.
beni de gezdirsene ya![]()
![]()
iskender yeseniz neremden başlardınızzzziskender yemeye gitcez demedik olm gezcez dedik![]()
Bulaşmasan olmaz dimi hayırsızparfüm dior-sauvage tester fazla para vermeylm 150 tl
insan sevdiğini şey yaparmışBulaşmasan olmaz dimi hayırsız