ODD Ödülleri bu gece sahiplerini buluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Porsche

GALERİCİ
11,127
Marka
Zirai Traktör
Herkese merhaba arkadaslar. Bildiğiniz gibi her sene geleneksel olarak Otomotiv Distribütörleri Derneği Gladyatörler gecesinde yılın en çok satan markası, en iyi dijital reklam gibi ödüllerini sahiplerine veriyor. Sizce bu yıl hangi markalar hangi odülleri alacak? Bana kalırsa en çok satan marka "Volkswagen", en çok satan binek satan marka "Renault", en çok satan hafif ticari araç markası "Ford" ve en çok satan araç "Fiat Egea" şeklinde olacak. Tabi bu saydıklarımdan başka bir sürü ödül daha verilecek. Bu arada bu etkinlik Büyük Tarabaya Otelinde yapılıyor.

Son düzenleme:
Reklam ödülleri bence Mercedes'e gitmeli.
Hiç reklama ihtiyacı olmadığı halde AMG GT-S reklamı oynattılar bütün kanallarda.

Çok satanlar tabii ki de Renault Ford VW üçlüsünden ibaret olacak. :)

Reklam ödülleri bence Mercedes'e gitmeli.
Hiç reklama ihtiyacı olmadığı halde AMG GT-S reklamı oynattılar bütün kanallarda.

Çok satanlar tabii ki de Renault Ford VW üçlüsünden ibaret olacak. :)
Ben aslında en çok satan markalardan biri Fiat olur diye hep düşünüyordum ama son aylarda olan satış rakamlarina bakılırsa fiat bu yılda marka bazında avucunu yalamıs gibi duruyor ödül konusunda. (Makra bazında dedim, egea büyük ihtimalle en çok satan ödülü alacak onu saymıyorum.)

Ben aslında en çok satan markalardan biri Fiat olur diye hep düşünüyordum ama son aylarda olan satış rakamlarina bakılırsa fiat bu yılda marka bazında avucunu yalamıs gibi duruyor ödül konusunda. (Makra bazında dedim, egea büyük ihtimalle en çok satan ödülü alacak onu saymıyorum.)

Ben artık araba alan insanların Fiat yerine Skoda gibi araçlara yönelmeye başladığını düşünüyorum.
Fiat'ın bence en büyük dezavantajı artık şirketlerin Linea almak yerine kiralayarak kullanması.

Ben artık araba alan insanların Fiat yerine Skoda gibi araçlara yönelmeye başladığını düşünüyorum.
Fiat'ın bence en büyük dezavantajı artık şirketlerin Linea almak yerine kiralayarak kullanması.
E kiralama şirketleri alıyor şimdi de :) Her türlü satılıyor.

Abi yanlışım olmasın ama kiralama şirketleri kendi getiriyor ve bayi satış rakamlarina yansıtmaz heralde.
Kiralama şirketleri kendileri alıyor, uzun dönem diğer şirketlere kiralıyor. Ama en başta alıyor yani, arabaya plaka takılıyor :) O yüzden her türlü satış olarak yansıyor. "Filo satış"

Herkese merhaba arkadaslar. Bildiğiniz gibi her sene geleneksel olarak Otomotiv Distribütörleri Derneği Gladyatörler gecesinde yılın en çok satan markası, en iyi dijital reklam gibi ödüllerini sahiplerine veriyor. Sizce bu yıl hangi markalar hangi odülleri alacak? Bana kalırsa en çok satan marka "Volkswagen", en çok satan binek satan marka "Renault", en çok satan hafif ticari araç markası "Ford" ve en çok satan araç "Fiat Egea" şeklinde olacak. Tabi bu saydıklarımdan başka bir sürü ödül daha verilecek. Bu arada bu etkinlik Büyük Tarabaya Otelinde yapılıyor.
Mazda rekor kirmis demi ceyhun. Satis adetlerini cok asmislar demi ceyhun. Su an en cok satan marka mazda de bana ceyhun. Vallahi sonu chevrolet gibi olacak su volvo ve mazda markalarinin

Mazda rekor kirmis demi ceyhun. Satis adetlerini cok asmislar demi ceyhun. Su an en cok satan marka mazda de bana ceyhun. Vallahi sonu chevrolet gibi olacak su volvo ve mazda markalarinin
Az önce bizim tanıdık ile konuştum. Volkswagen en çok satan marka, Ford en çok ticari satan marka, Renault en çok binek satan marka, Fiat Efea en çok satılan otomobil, Ford Courier en çok satılan hafif ticari ve PR kısmında Volkswagen bir ödül almış. Tabi bunlar bazıları kalan diğeri ödülleri sormadım.

Az önce bizim tanıdık ile konuştum. Volkswagen en çok satan marka, Ford en çok ticari satan marka, Renault en çok binek satan marka, Fiat Efea en çok satılan otomobil, Ford Courier en çok satılan hafif ticari ve PR kısmında Volkswagen bir ödül almış. Tabi bunlar bazıları kalan diğeri ödülleri sormadım.
Belki gene tasarim odulu varsa onlari alir mazda tipik gerisi gelmez sanmiyorum

ODD Gladyatör Satış ve İletişim Ödülleri

Şu saatte sırf sizin için copy paste uğraştım bi eyvallah çayınızı içerim.

Jüri Özel Ödülü’nün sahibi Toyota C-HR Her Görüşte Aşk çalışmasıyla @Toyota_Turkiye'nin!
2016’da En Çok Satılan Otomobil ve Hafif Ticari Araç Markası Volkswagen!
Yılın Basın Lansmanı Ödülü'nü @PeugeotTurkiye’ye Yeni SUV Peugeot 3008 kazandırıyor!
Yılın En Çok Satılan Otomobil Markası @RenaultTurkey oluyor.
2016’da En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası @fordturkiye
2016’da Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi kategorisinde ödüle hak kazanan marka, "Engelsiz Hareket" için çalışan @FIAT_TR
Yılın En Dijital Markası @VodafoneTR Ödülü @KIATurkiye'ye gidiyor.
2016’nın En Çok Satılan Otomobil Modeli Fiat Egea. Tebrikler @FIAT_TR!
Yılın TV Uygulaması ödülü sahibini buluyor. 2016’nın en iyisi Benzersiz Özelliklerle Dolu Bir Aile ile Volkswagen!
Yılın PR/Aktivite Uygulaması kategorisinde ödülün sahibi Yeni BMW Serisi Kapalı Oda Etkinliği ile @BMWTurkiye
2016’da En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli Ford Tourneo Courier. Tebrikler @fordturkiye!
Yılın Entegre İletişim Kampanyası kategorisinde en başarılı marka @NissanTurkiye
2016’da sokaklar en çok onu sevdi! Yılın Outdoor Uygulaması Ödülü @Porsche’ye gidiyor.
2016’nın En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası @Suzuki_TR
2016’da en çok bu sesi sevdik! Yılın Radyo Uygulaması, Otomatik Park Sistemi: Park Etmek Aya İnmeye Benzemesin", kazanan @fordturkiye
Yılın Gazete Uygulaması’nda kazanan Gladyatör, "AVM'den Kaçış" çalışmasıyla @JeepTurkiye!
2016’da En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası @NissanTurkiye
Yılın Dijital ve Sosyal Medya Uygulaması’nda zirve "Mercedes-Benz Sprinter Yollara Destan"la @MercedesTurkiye'nin!
Yılın Dergi Uygulaması kategorisinde ipi göğüsleyen, Kör Nokta Uyarı Sistemi: Gör(M)üyorum uygulamasıyla @fordturkiye

Egea fiat degil :D falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...